trendy interiérového dizajnu

3 najväčšie trendy interiérového dizajnu 2021

Návrat bielej kuchyne

Táto neutrálna voľba pre srdce bytu je v roku 2021 opäť veľmi obľúbená. Ľudia sa však prikláňajú skôr k matnému vzhľadu ako k lesku, ktorý bol trendom pred niekoľkými rokmi. Biela kuchyňa si dobre rozumie s kovovými prvkami, ako sú mosadz, bronz, meď a dobre vyzerá aj v kombinácii s čiernou matnou. Čo sa týka pracovných dosiek, bielu kuchyňu odporúčame kombinovať s kamennou  pracovnou doskou, napríklad s technickým kameňom.

Interiér inšpirovaný prírodou

Zdá sa, že začlenenie prírody do interiérov je veľký trend a bude pokračovať aj v roku 2022. Je na vás, ako prírodu zakomponujete do interiéru. Môžete využiť zemité farebné palety a tie doplniť ich prírodnými materiálmi, ako je ratan, juta, drevo a betón.

Rastliny sú ďalším jednoduchým spôsobom, ako začleniť prírodu do interiérov. Nikdy nemôžete mať dostatok rastlín. Ak budete mať niekedy prázdne miesto alebo poličku, vyplňte ich rastlinou.  Prineste domov trochu prírody.

Multifunkčné priestory

Jedna vec, ktorú priniesla pandémia a rok 2020, bola potreba multifunkčných miestností doma. Vo výsledku začíname vidieť, ako profesionáli začleňujú hybridnejšie dizajny, odnímateľné jednotky a konvertibilné kúsky, aby vytvorili domov vhodný pre „nový normál“. Trendom roku 2021 je rozhodne snaha využiť každý centimeter priestoru v domácnosti.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy