nadčasové zariadenie domu

Ako na nadčasové zariadenie domu

Nadčasové zariadenie domu vyzerá vždy  skvele bez ohľadu na to, aký je aktuálny trend. Napadlo vám, že nadčasový dizajn vám ušetrí peniaze? Predstavte si, že by ste mohli urobiť jemné zmeny, aby ste prijali nové trendy bez toho, aby ste museli vymeniť nábytok alebo premaľovať celý dom! To je dôvod, prečo toľko ľudí uprednostňuje nadčasové zariadenie domu.

Čo predstavuje nadčasové zariadenie domu?

  • Nadčasové zariadenie je o vytvorení vzhľadu vo vašej domácnosti, ktorý obstojí v skúške času.
  • Nadčasový dizajn nie je viazaný na žiadne konkrétne desaťročie alebo trend.
  • Nákup nadčasového nábytku znamená, že nebudete musieť každých pár rokov vymieňať hlavné predmety, pretože tie, ktoré máte, sú dostatočne klasické na to, aby fungovali s akýmkoľvek trendom.
  • Je to dizajn, ktorý zostáva flexibilný a krásny po mnoho rokov.

Nábytok s čistými líniami

Nábytok s čistými, jednoduchými líniami bol a vždy bude obľúbený. Má decentný, sofistikovaný vzhľad, ktorý zvykne fungovať s väčšinou dizajnových štýlov. Vyhnite sa nábytku so zdobenými detailmi alebo neobvyklými tvarmi a namiesto toho hľadajte pohodlné, dobre skonštruované kusy nábytku v neutrálnych látkach. Odporúčame vám investovať do nábytku od talianskych dizajnérov, nájdete aj jednoduché nadčasové kúsky.

Neutrálne farby stien a nábytku

Neutrálne farby sú nadčasové, pretože fungujú s akýmkoľvek štýlom alebo farebnou paletou. S neutrálnou farbou stien môžete zmeniť iné farby v miestnosti bez toho, aby ste museli premaľovať. Neutrálna farba pohovky vám umožňuje pridať nové farebné vankúše, koberčeky a doplnky, ktoré úplne zmenia vzhľad miestnosti bez toho, aby ste museli riešiť farbu pohovky. Ak chcete z farieb stien a nábytku získať čo najväčšiu flexibilitu, zvoľte neutrálne odtiene.

Trendové farby a vzory ako akcenty

Nadčasové zdobenie neznamená, že nikdy neprijmete žiadne trendy! Znamená to len to, že hlavné časti vášho dizajnu nie sú sústredené okolo jedného konkrétneho trendu. Vy potom môžete jednoducho začleniť farbu roka alebo zaujímavý trend v podobe doplnkov a akcentov v priestore.

Menej je viac

Nadčasové priestory majú tendenciu byť vzdušné a čisté. Udržujte svoj priestor jednoduchý a odolajte nutkaniu vyplniť každé prázdne miesto. Pri nadčasovom dizajne je všetko o rovnováhe, takže s použitím jedného materiálu alebo vzoru by ste to nikdy nemali preháňať.

Použite prírodné materiály

Prírodné prvky sú jedným z kľúčov k vytvoreniu útulného a dotvoreného priestoru. Nadčasový interiérový dizajn využíva prírodné materiály, ako drevo, kameň, plátno, prútené koše a, samozrejme, rastliny.

Nadčasový interiérový dizajn nie je o predvádzaní najnovších trendov, ale tiež neznamená, že musíte mať minimalistické zariadenie bez dekorácií. Ide o výber nábytkových kusov, ktoré sú funkčné a flexibilné, s použitím farieb a vzorov, ktoré odolajú času, a o vytvorenie dizajnu miestnosti, ktorý sa prispôsobí vašim meniacim sa preferenciám štýlu a najnovším trendom. Pomôžeme vám navrhnúť nadčasové zariadenie domu. Kontaktujte nás.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy