Microsoft Slovakia

Ako sme realizovali Microsoft Slovakia a ten vyhral OFFICE ROKA v kategórii Inovatívna kancelária

Konečne sa vám môžeme pochváliť! S našou realizáciou kancelárií Microsoft Slovakia sme vyhrali prestížnu súťaž OFFICE ROKA v kategórii Inovatívna kancelária. Ako sme realizovali inovatívnu kanceláriu pre Microsoft?

OFFICE ROKA je jediným projektom na Slovensku, ktorý sa sústredí na komplexné hodnotenie pracovného prostredia z viacerých uhlov pohľadu: od architektúry cez biofíliu, atribúty zdravia a hygieny, well-being zamestnancov až po technológie, inovácie a firemnú kultúru.

Do súťaže sa zapojil aj náš Microsoft Slovakia Office

My sme boli generálnym dodávateľom na kompletný fit-out pre Microsoft Slovakia. Išlo o kancelárie v nádhernej budove starej (zrekonštruovanej) Pradiareň 1900. Projekt bol pre nás veľkou výzvou, nakoľko sme chceli vytvoriť kancelárie pre digitálnu dobu plné zložitých inovatívnych technológií.

Popasovali sme sa s konkurenciou, dodržali sme prísne termíny aj budget klienta – tak, ako to robíme vždy. Potreby klienta sú pre nás na prvom mieste.

A prečo vám o našom úspechu hovoríme až teraz? Ako jediní sme celý rok od dokončenia diela dodržali dohodu o neuverejňovaní fotografií, čo bolo naozaj náročné, lebo posúďte sami – týmto výsledkom by bola škoda sa nepochváliť.

Dodržali sme termíny aj dohodnutý budget. Klient je pre nás na prvom mieste.

Víťazné priestory sú vybavené modernými technológiami, ako sú dotykové obrazovky, ale aj samotná dispozícia priestorov, inovatívnym a bezbariérovým spôsobom zjednodušuje komunikáciu a prácu ľudí a tímov.

Nové priestory spoločnosti Microsoft Slovakia nachádzajúce sa v rekonštruovanej budove Pradiareň 1900 sú kanceláriami pre digitálnu dobu. Architekti z RULES architects & Werderewski vyšli v ústrety ľuďom a tomu, ako zvyknú pracovať a komunikovať. V priestoroch sa umne prepájajú inteligentné technológie, kultúra firmy a pracovné zóny tak, aby spolu tvorili funkčný celok podporujúci spokojnosť a inovácie.

“Microsoft má, podľa mňa, najlepšie premyslený koncept, ktorý najviac reflektuje moderný prístup k práci, skúsenosť s pandémiou, slobodu výberu pracovného miesta a variabilitu prostredia. S atypickým priestorom si architekti poradili elegantne a pekne podporili rôzne nálady pre rôzne zóny.”

— porotca súťaže Filip Muška, Workplace & Change Management Leader, CBRE Česká republika

OFFICE ROKA je reakciou na transformáciu pracovného prostredia, ktorá je dnes priam hmatateľná. Pojem „kancelária“ alebo „administratíva“ prestávajú stačiť na popis a uchopenie toho, aký význam a funkcie majú pracovné priestory budúcnosti. Stále častejšie sa bude hovoriť o prostredí (environment).

Buďte aj vy spoločnosťou, ktorá udáva trendy a vytvára inšpiratívne tvorivé prostredie.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy