Ako vybrať kancelársky stôl pre váš home office

Ako vybrať kancelársky stôl pre váš home office

Či už máte vyhradenú miestnosť pre svoju kanceláriu alebo máte iba pracovný kút, ak pracujete z domu, výber kvalitného kancelárskeho stola je kľúčom k efektívnej práci. Pracovný stôl je hneď po kancelárskej stoličke druhým najdôležitejším kusom nábytku pre home office a mal by byť funkčný, no zároveň by mal ladiť so zvyškom vášho priestoru. Ako si vybrať kancelársky stôl? Možností je veľa.

 

Vstavané kancelárske stoly pre malé priestory

Dobrým nápadom je integrácia kancelárskeho stola s iným nábytkom. Toto je obzvlášť vhodné riešenie, ak je vaša domáca kancelária zároveň aj spálňou či inou miestnosťou. Vstavaný stôl tak môže v prípade potreby ľahko meniť svoje funkcie a stať sa napríklad toaletným stolíkom. Podobnou alternatívou sú aj sklápacie pracovné stoly, ktoré môžete po práci schovať a získate tak priestor navyše.

 

Kancelárske stoly pre viac osôb

Ak na home office nie ste sám, budete potrebovať stôl, ktorý poskytne miesto na komfortnú prácu pre viac osôb. Zdieľaný kancelársky stôl by mal byť dostatočne veľký na to, aby sa tam zmestili viaceré počítače a dali sa pohodlne zasunúť kancelárske stoličky všetkých pracujúcich.  Trojuholníkové usporiadanie je veľmi praktické, nakoľko umožňuje spoluprácu, ale nezaberá príliš veľkú podlahovú plochu.

 

Štýlové kancelárske stoly

Stoly niekedy nie sú ani tak o vašej produktivite, ale skôr o tom, aby sa vám páčili a zapadli do štýlového priestoru vašej domácnosti. Na trhu nájdete veľké množstvo dizajnových kancelárskych stolov či stolov v rôznom štýle – od retra po minimalizmus. Určite nájdete stôl, ktorý sa vám bude páčiť.

 

Ultra tenké kancelárske stoly

Ak potrebujete pracovný priestor, ale nemáte príliš veľa priestoru vo vašom byte, riešením môžu byť ultra tenké pracovné stoly. Poskytnú vám dostatočné miesto na prácu, ktorého šírka stačí na malý notebook, a sú výborným riešením pre všetkých, ktorí pracujú z domu len občas, pokiaľ nepotrebujete pracovať dlhšie.

 

Ak nemáte samostatnú miestnosť pre domácu kanceláriu a na svoj home office používate niektorú z izieb, vyberte si neutrálny a menej nápadný pracovný stôl. Ak máte domácu kanceláriu, môžete pokojne siahnuť po masívnom rohovom stole s množstvom úložného priestoru. Nezabudnite, neutrálne a svetlé farby vás dobre naladia, nepôsobia rušivo a vytvárajú tak ideálne podmienky pre efektívnu prácu z domu.

 

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Kancelárske interiéry