Brunner Group

Brunner Group – z nemožného možné

Začali v ojazdenej dodávke. V roku 1977 sa Rolf a Helena Brunnerovci vydali dokončiť objednávku pre zákazníka, ktorú ich bývalí zamestnávatelia vyhlásili za „nemožnú“. Zvládli to a rozhodli sa založiť vlastnú spoločnosť. Dnes, o viac ako 40 rokov neskôr, stále prinášajú inovatívne kancelárske riešenia a nábytky vyrábajú ručne v Nemecku. Poznáte spoločnosť Brunner Group?

Žiť pre nábytok, ktorý umožňuje nové veci

Od roku 1977 spoločnosť Brunner hľadá výzvy a riešia problémy, najlepšie problémy budúcnosti. Vždy to tak bolo a svojej myšlienky sa držia dodnes. Už v roku 1978, teda rok po založení, mala firma postavenú svoju prvú výrobnú halu a založili aj francúzsku dcérsku spoločnosť Arro. V roku 1981 sa firma rozrástla aj o švajčiarsku dcérsku spoločnosť Sedorama.

Dnes manželia Brunnerovci zamestnávajú viac ako 500 zamestnancov a ich nápadité výrobky milujú ľudia po celom svete. Majú riešenia pre malé domáce kancelárie aj pre kongresové haly.

Ručne vyrobené v Nemecku. Protipožiarne a maximálne hygienické.

Kvalita, dizajn a funkčnosť – také sú nábytky z dielne Brunner Group. Kvalitu zabezpečuje ručná výroba v Nemecku. Dizajn je pre Brunnerovcov služba, ktorá ľuďom zjednodušuje život. Samozrejme, dbajú na vzhľad nábytku, no chcú prinášať dizajn, ktorý má úžitok do posledného centimetra. Preto spolupracujú so špičkovými architektmi.

Ich nábytky sú zaujímavé aj protipožiarnou ochranou a maximálnou hygienou. To platí najmä pre výrobky v časti „care“. Spĺňajú mnohé prísne požiadavky na materiál a manipuláciu v opatrovateľských domoch, nemocniciach a ordináciách. Všetko sa dá do posledného centimetra dezinfikovať.

Neustále pracujú aj na zlepšovaní protipožiarnych vlastností výrobkov – pre zvýšenie úrovne bezpečnosti v prípade požiaru. Pri vývoji nábytku kladú veľký dôraz nielen na pohodlie, ale zároveň aj na vynikajúce bezpečnostné štandardy.

Ekologický výhľad do budúcnosti

Ako rodinná spoločnosť a jeden z popredných výrobcov nábytku v Európe Brunner Group vedome formuje ekologickú budúcnosť pre seba a nasledujúce generácie. V neposlednom rade preto, lebo príroda je nenahraditeľným zdrojom surovín.  Brunner prijíma zodpovednosť v oblasti ekológie – starostlivým zaobchádzaním s obmedzenými zdrojmi a trvalo udržateľnými výrobnými procesmi v súlade s ekologickými zásadami.

Brunner Group neustále prináša nové produkty. Zároveň zostávajú verní svojim hodnotám. Prístup k dizajnu, bezpečnosti aj ekológii nám je pri spoločnosti Brunner Group veľmi sympatický a ich riešenia radi odporúčame našim klientom.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy