moderný interiér

Čo predstavujú moderné interiéry?

Už viac ako 26 rokov tvoríme moderné interiéry. Je to štýl interiérového dizajnu charakterizovaný monochromatickou farebnou paletou, čistými líniami, minimalizmom, prírodnými materiálmi a prirodzeným svetlom. Moderný interiér v sebe spája kvalitu a funkčnosť.

5 definujúcich prvkov moderného dizajnu

Ak chcete do svojho domova začleniť moderný vzhľad, mali by ste využiť tieto prvky. Pri našich návrhoch sa ich držíme.

1. Čisté línie

Moderné interiéry obsahujú čisté, nerušivé línie. Podľa vkusu majiteľa sa dajú doplniť o výraznejšie prvky alebo podľa súčasných trendov sa dajú doplniť o rôzne dekorácie a farby, ktoré jednoducho vymeníte podľa sezóny. No základ moderného interiéru tvoria čisté línie. Sú nadčasové a variabilné.

2. Funkčnosť a využitie priestoru

Moderný interiér uprednostňuje funkčnosť pred aktuálnym trendom sezóny. Snažíme sa klientom priniesť návrhy, ktoré im pomôžu využiť aj atypické miesta v priestore. Interiér je štýlový, no najmä funkčný a prináša úžitok.

 

3. Neutrálne farby 

Moderný štýl sa vyhýba jasným farbám v prospech monochromatickej, neutrálnej farebnej palety. Základom sú pre nás biele, béžové, sivé, čierne a pastelové tóny. Tak ako pri čistých líniách, aj tieto neutrálne farby sa dajú podľa sezóny jednoducho dekorovať či doplniť o trendové farby. Neutrálny základ však nepodlieha času.

4. Otvorený pôdorys

Moderný priestor dýcha a nepôsobí skľučujúco. Snažíme sa využívať priestor a rozložiť nábytok tak, aby sa stále zachoval otvorený koncept. Napríklad, kuchynský ostrovček môže oddeliť kuchyňu od jedálne a sekciová pohovka môže priniesť definíciu do otvorenej obývačky.

5. Kvalitný nábytok

Kvalitu je poznať na prvý pohľad a práve kvalitný nábytok dokáže dodať vášmu domovu moderný vzhľad. Najmä, ak sú kusy nábytku vyrobené z prírodných materiálov, ako je drevo alebo kov. Kožené a látkové čalúnenie, drevené dyhy, sklo, chróm, oceľ a betón sú tiež obľúbené povrchové úpravy moderného nábytku.

Moderný dizajn možno nemá jedinú definíciu, no bol a je to smer, ktorý charakterizoval veľké množstvo dizajnových štýlov. Vneste do svojho domova trochu moderného dizajnu, aby ste skutočne pochopili, aký môže byť tento štýl skvelý.

Moderný interiér má množstvo podôb, nepodlieha iba aktuálnemu trendu. Výsledný návrh je vždy personalizovaný na mieru pre nášho klienta. Vždy sa snažíme v návrhu vystihnúť osobnosť klienta a zhmotniť očakávania. Dohodnite si u nás stretnutie 😊

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy