Moderná kuchyňa

Definícia modernej kuchyne

Kuchyne by mali byť navrhnuté tak, aby zvyšovali funkčnosť a dostupný priestor a definovali individualitu majiteľov domov. Návrh kuchyne sa riadi množstvom rozhodnutí. Moderné kuchyne spájajú moderný kuchynský dizajn, funkčnosť aj osobitý štýl majiteľa. Moderná kuchyňa môže ponúkať minimalistický štýl s čistými líniami, ale aj bohatstvo a sofistikovanosť provincie. Aká kuchyňa je moderná pre vás?

Ako definovať modernú kuchyňu?

Moderná kuchyňa vyzerá štýlovo a zároveň je aj funkčná. Svoj štýl si vyberte na základe toho, ako svoju kuchyňu používate. Takto si ľahko určíte usporiadanie. Funkčná kuchyňa umožňuje voľný a nerušený pohyb pri varení.

Moderná kuchyňa má dostatok nápadov na ukladanie potrieb a má efektívne rozložený nábytok a spotrebiče. Ak máte malú kuchyňu, dizajnér vám pomôže kuchyňu navrhnúť tak, aby sa priestor využil čo najlepšie. Varenie bude radosť.

 

 

Vzhľad modernej kuchyne

Moderné kuchyne využívajú nádherné, upravené povrchy, okázalý betón a oceľové výrobky, ktoré dodávajú kuchyni odvážny vzhľad. Svetlo a priestor sú maximalizované pomocou reflexných materiálov a dômyselne navrhnutých riešení úložných priestorov v kuchyni.

Moderné návrhy kuchýň majú otvorené pôdorysy tiahnuce sa po celej dĺžke dispozície kuchyne a často sú spojené s obývačkou. To robí z kuchyne srdce domu. Už dávno neplatí, že kuchyne sú len priestorom na varenie pre ženy – kuchyne sú miesto, kde to žije. Zariadenie sa sústredí na minimalizovanie zbytočností a maximalizovanie funkcie.

Moderné kuchyne sa nesústredia na zdobenie a doplnky. To ale neznamená, že nemôžu vyzerať nádherne. Práve naopak. Ich krása a textúra je definovaná využitím prírodných prvkov, ako sú mramorové dosky, neošetrené betónové steny a kamenné dlaždice. Moderné kuchyne sú  vďaka tomu očarujúce. Zariaďte si aj vy modernú kuchyňu.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy