Dokonalý interiér – Vaše predstavy a naše realizácie | Ekoma

Dokonalý interiér – Vaše predstavy a naše realizácie

Naša spoločnosť pôsobí na trhu s nábytkom od roku 1995. Krok po kroku sa z nás stala firma, ktorá dnes zabezpečí celkový vizuál interiéru a aj jeho samotnú realizáciu. Vaše predstavy sa pod rukami profesionálov zmenia na realitu za krátky čas. Garantujeme kvalitu dodávaných tovarov a služieb a promptný záručný aj pozáručný servis. Rozumieme tomu, že si vytvárate svoj domov a sme radi, že môžeme byť pri tom.

Ako to funguje?

Jednoducho sa u nás zastavíte a poviete nám svoju predstavu o interiéri. My pre vás pripravíme návrh, vyberieme tie najkvalitnejšie kúsky a pretavíme vaše predstavy do reality. V našom showroome bytového a kancelárskeho nábytku v New Living Center si môžete pozrieť štýlové kúsky aj hotové realizácie. Vytvoríme pre vás interiér bytu, domu, kanceláriu aj hotelový, reštauračný alebo kongresový priestor. Vždy s ohľadom na aktuálne trendy a s využitím najmodernejších materiálov.

Kuchyňa na mieru

Srdcom každého domova je kuchyňa. Trávime v nej veľa času, naše deti si pri kuchynskom stole robia úlohy a večer spolu zdieľame udalosti z celého dňa pri dobrej večeri či pohári vína. Kuchyňa na mieru odráža charakter a potreby tých, ktorí sa v nej stretávajú a využívajú ju.

Aby ste si svoju kuchyňu dokázali lepšie predstaviť, vytvárame pre každého zákazníka 2D a 3D návrhy. Prvky na mieru sú vyrábané na Slovensku, s dôrazom na kvalitu a zahraničných výrobcov zastupujeme ako autorizovaný predajca. Naše kuchyne sú vytvorené na mieru, presne podľa požiadaviek klienta. Vy si vyberáte a predstavujete, my profesionálne radíme, navrhujeme a upravujeme. Maximalizujeme priestor, uľahčujeme pohyb v kuchyni a myslíme na detaily a aktuálne trendy.

Interiér na mieru

Svoje predstavy nemusíte obmedzovať len na kuchyne. Stačí, ak nám poviete, ako by mal váš nový domov, kancelária alebo hotelový priestor vyzerať a my sa postaráme o to ostatné. Interiér vytvárame na mieru a dodávame ho od slovenských výrobcov alebo od tých zahraničných, ktorých na Slovensku zastupujeme. Je pritom úplne jedno, či potrebujete pomôcť s jednou miestnosťou alebo celým interiérom. Na nás sa môžete obrátiť s veľkými projektmi aj drobnosťami, ktoré chcete dotiahnuť k dokonalosti.

Aktuálne trendy v kuchyniach a obývačkách

Pri interiérovom dizajne nemôžeme úplne hovoriť o trendoch na konkrétny rok. Skôr sú to obdobia, ktoré sa postupne menia. Farby nenápadne striedajú čisté línie, jednotlivé sektory sa spájajú do jedného celku. Taký je aj súčasný trend.

Pri navrhovaní kuchýň pracujú dizajnéri stále viac s hladkou plochou. Aj keď údržba nie je vždy jednoduchá, stále viac sa využívajú lesklé povrchy. Úchyty na dvierkach sú tiež z nenápadného splývavého materiálu alebo sú úplne ukryté. Všetky spotrebiče sú rovnako zahladené do jedného celku. Varná doska vystriedala mohutnejšie plynové horáky a ozdobné, či vystupujúce elementy zmizli úplne.

Ďalším nosným prvkom aktuálnych trendov je návrat k prírode. Tak ako spojenie kuchyne a obývačky nás vracia k časom, kedy celá rodina žila v miestnosti, tak aj dizajnové riešenia sa vracajú skôr k prírodným materiálom, drevu, kameňu a jute. Obľúbené sú aj tradičné medené hrnce a iné doplnky. Medená farba je in aj pri spotrebičoch.

Pri obývačkách zase vládnu skôr matné farby a povrchy. Obľúbená je aj čierna farba a taktiež koža a jej imitácie. Kuchynské linky sú teda v ostrom kontraste s obývačkovými zostavami. Pekne sa tým vymedzuje priestor. Matné prostredie s tmavšími farbami láka oddychovať, zatiaľ čo trendová kuchynská linka so štýlovými elektronickými pomocníkmi v retro dizajne zvádza ku kulinárskym experimentom. Srdcom obývačky je veľká a pohodlná sedacia súprava, na ktorú sa pomestí celá rodia aj s domácimi miláčikmi a susedmi.

140 kuchýň a 200 interiérov v Panorama City

A nie len tam. Našu prácu nájdete aj v iných developerských projektoch. Napríklad Zuckermandel, River Park, Fuxova, Sky Park či Grand Koliba. Vďaka znalosti projektovej dokumentácie poznáme presné rozmery bytov a návrh interiéru dokážeme dodať okamžite a bez ohľadu na to, v akej fáze výstavby sa projekt práve nachádza. S realizáciou začneme hneď, ako si preberiete kľúče od nového bytu, aby ste sa mohli sťahovať čo najskôr.

Vďaka nadštandardným podmienkam si môžete užívať rôzne výhody. Certifikovaný nábytok získate za výhodné ceny, rovnako ako aj iné interiérové zariadenie (napríklad kuchynskú linku, spotrebiče či vstavané šatníky). Samozrejmosťou je záručný aj pozáručný servis a osobný prístup ku každému navrhovanému priestoru.

Hovorí sa tomu realizácia interiéru na kľúč. No pre nás je to omnoho viac. Vytvárame pre vás priestor, v ktorom sa cítite skvelo a to je pre nás najdôležitejšie.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy