Ekoma design je partnerom DAAD 2019

Ekoma design je partnerom DAAD 2019

Na DAAD 2019 predstavíme dizajnové kúsky americkej spoločnosti Haworth a nemeckej spoločnosti Brunner

Haworth

Globálny líder na trhu kancelárskeho a kontraktového nábytku. Portfólio zahŕňa vlastnú produkciu ako aj svetoznáme značky Cappellini, Cassina, Brunner, Poltrona Frau, Buzzi Space, Janus et Cie, GAN, Framery

Brunner

Nemecký výrobca kontraktového nábytku – najmä stolov a stoličiek najvyššej kvality a nadšasového dizajnu.

Niektoré z dizajnových kúskov, ktoré počas podujatia DAAD vystavujeme:

DRUM – design_Mac Stopa – Netradičné kreslo inšpirované hexagonálnym tvarom drumpadov z 80tych rokov

Cloud –  design_Erwan & Ronan Bouroullec – Modulárna obojstranná knižnica s okrúhlymi poličkami, elementy sa vzájomne doplňajú a dajú skladať.

Harbor – designed by Nicolaj Czumaj-Bront – Stvorené pre prácu a lifestyle dneška. Nech sa páči, usaďte sa. Všetko je na dosah ruky.

Openest – designed by Patricia Urquiola – Zostava lounge sedenia pre inovatívne pracovné prostredie. Hravé a príjemné, zároveň pragmatické a funkčné. Openest vnesie do priestoru vizuálnu a hmatateľnú mäkkosť v každom detaile.

Fern – Designed by Haworth&ITO DESIGN – kancelárska stolička predstavujúca nový pohyb – jednoduchý, prirodzený a bez prekážok. Pojíma rozmanitosť pracujúcej populácie s novou úrovňou celodenného komfortu, nehľadiac na veľkosť, postavu, ale spôsob práce. Výskum potvrdil, že inovatívne riešenie stoličky Fern poskytuje úplnú podporu chrbátu a odpovedá na každý pohyb. Koncept založený na rozsiahlom niekoľkoročnom výskume ergonómie z viac ako 5,5 miliardy dátových vstupov. Inšpirovaná nekonečnou silou a krásou prírody ponúka novú úroveň rovnováhy a flexibility. Navrhovaná zvnútra von, s maximálnym ohľadom na užívateľa v každom detaile.

Ray family – design_Jehs+Laub – Robustný, ale uhladený a jemný vzhľad. Pre stretnutia, kde sa tvoria príbehy. Alebo pre chvíle na zamyslenie.

 

A mnohé iné

 

Pre viac informácií o programe podujatia www.daad.sk

 

Tešíme sa na Vás

 

Pozrite si aj iné značky, s ktorými spolupracujeme.

Značky