Interiéry na mieru

Interiéry na mieru

Veríme, že každý si zaslúži žiť v dokonalom priestore, ktorý prináša pohodlie a radosť. Preto pre našich klientov navrhujeme interiéry na mieru. Spájame kvalitu, funkčnosť a štýl.

Váš priestor by mal nielen vyzerať úžasne, ale mal by odrážať vašu osobnosť a štýl a mal by spĺňať funkcie, ktoré potrebujete k svojmu životnému štýlu. Aby ste toto všetko dosiahli, je najlepšie začať tvorbu interiéru návrhom.

Návrh interiéru vám pomôže ujasniť si, aké zariadenie skutočne potrebujete. Ušetríte tým čas, ktorý by ste inak strávili pri prezeraní ponúk nábytku, a aj peniaze – vďaka návrhu interiéru od dizajnéra budete presne vedieť, čo chcete kúpiť a nestane sa tak, že sa necháte uniesť emóciami a kúpite síce pekné kúsky, ktoré však spolu neladia.

 

S návrhom interiéru šetríte čas, pretože viete vyriešiť, vybrať a rozhodnúť o veciach oveľa skôr ako Váš domov postavia.

A na záver dobrá správa – ak si u nás pre svoj domov zakúpite nábytok v objeme na ktorom sa spoločne dohodneme – cenu za návrh Vám vrátime 😊

No a ak sa vám náš návrh bude páčiť, radi pre vás pripravíme výrobné výkresy každého kusu nábytku. Kontaktujte nás.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy