Luxusné interiéry

Luxusné interiéry – krása a kvalita v interiéri od Ekoma Design

Už viac ako 26 rokov tvoríme návrhy interiérov, ktoré v sebe spájajú krásu a kvalitu. Máme radi nábytok od kvalitných dizajnérov a naše interiéry nie sú prvoplánové ani tuctové. Nadčasovosť, udržateľnosť a radosť z bývania. To je to, čomu v Ekoma Design veríme a to, čo chceme aj naďalej prinášať našim zákazníkom.

Práve naši zákazníci sú pre nás veľkou inšpiráciou. Už pri úvodnom rozhovore sa snažíme vcítiť do ich potrieb tak, aby finálny návrh odrážal jedinečnosť každého klienta. No nie je to len o pochopení individuality zákazníka, pre naše návrhy robíme oveľa viac.

Inšpirujú nás svetové výstavy

Každoročne navštevujeme desiatky svetových výstav. Iba vďaka tomu vieme byť o krok pred konkurenciou a dokážeme našim zákazníkom priniesť viac. Viac inšpirácie. Viac kvality. Viac inovácií.

Prinášame kvalitu od renomovaných dizajnérov a výrobcov

Nábytok, s ktorým v našich návrhoch pracujeme, je vždy z dielne renomovaných dizajnérov a výrobcov. Kvalitné a zdravotne nezávadné materiály sú pre nás základom. Výrobcu navyše vyberáme tak, aby celková identita výrobcu ladila aj s myšlienkami klienta a aby vo finále všetko spolu sadlo. Vzhľadom aj myšlienkou, ktorá sa za návrhom skrýva.

Luxusný interiér ako investícia

Luxus nevidíme iba v prvoplánovom dizajne, luxusné interiéry z našej dielne nesú pridanú hodnotu, ktorá sa rokmi mení na investíciu. Myslíme vždy aj na funkčnosť, lebo v interiéri sa bude žiť a práve funkčnosť je pre celkový dojem a pohodu veľmi dôležitá. Ak vaše zariadenie bude fungovať, nebudete ho chcieť tak skoro meniť. Naše interiérové riešenia nepodliehajú času a vďaka kvalitnej výrobe vám budú robiť radosť roky.

Príďte do nášho showroomu, v kde si môžete pozrieť, ako zariaďujeme moderné interiéry pre našich klientov. Termín si môžete objednať jednoducho telefonicky alebo online. Sprevádzať vás bude profesionálny tím dizajnérov.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy