Luxusné interiéry

„Žiť v udržateľnom a ekologickom priestore je nový luxus.“ Maurizio Riva takto zhrnul hodnotové nastavenie rodinnej firmy RIVA1920 do jednej krátkej vety. Tie slová sú zosobnené v každom vyrobenom kúsku ich luxusného nábytku. Zamilujte sa s nami do talianskeho šmrncu a nechajte si nami navrhnúť interiér s použitím týchto luxusných kúskov nábytku.

Dodávateľov do našich interiérov si nevyberáme náhodne. Nehľadáme letmý flirt, ale dlhodobý záväzný vzťah, do ktorého dávajú obaja maximum.

Luxus pre nás znamená udržateľnosť zdrojov, funkčnosť a nadčasovosť s dôrazom na ekológiu, preto ponúkame certifikovaný nábytok z luxusných materiálov, ako sú koža, kameň a drevo, ktoré prešli kvalitnou povrchovou úpravou. Len tak vieme zabezpečiť trvácnosť nábytku.

Pri zariaďovaní luxusných interiérov radi vyhovieme vašim špeciálnym požiadavkám. Vzácne prírodné kože, kameň, špeciálne technológie a luxusné, kvalitné a trvácne zariadenie. Na to všetko sa môžete tešiť, ak si vyberiete Ekoma design luxusných interiérov.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy