Malá kancelária na mieru

Malá kancelária na mieru

Malé kancelárske priestory sa môžu javiť ako problém pre mnohých podnikateľov. Malá a zle zariadená kancelária môže vyvolať pocit stiesnenia, čo vo finále vedie k nižšej produktivite. Prostredie vášho pracovného priestoru zohráva dôležitú úlohu v prosperovaní firmy, aj keď sa to na prvý pohľad nemusí zdať. Návrh kancelárie na mieru môže byť riešenie, ak máte k dispozícii len malý priestor.

Analyzujte rozloženie kancelárie a hľadajte najlepšie riešenie

Na maximalizáciu malého kancelárskeho priestoru je potrebné spoznať priestor, s ktorým pracujete. Analyzujte rozloženie kancelárie. Uistite sa, že ste si zmerali svoj priestor a zamysleli sa nad silnými stránkami a obmedzeniami toho, čo máte. Napríklad: máte veľké okná? Ak ich v priestore zdôraznite – miestnosť bude pôsobiť ako väčšia.

Šikovný architekt vám môže veľmi pomôcť. Pripraví vám návrh ideálneho usporiadania pracovného priestoru a zvýrazni prednosti priestoru, a tým ho opticky maximalizuje.

Aké sú potreby kancelárie na mieru?

Zamyslite sa, ako potrebujete využiť pracovný priestor. Potrebujete kabínky? Jednotlivé stoly? Zdieľané stoly? Súkromné ​​kancelárie alebo konferenčné priestory? Aké sú vaše potreby? Na čo budete priestor využívať?

Môžete byť v pokušení povedať, že potrebujete presne to, čo teraz máte, ale možno to tak nie je. Dovoľte si byť kreatívni a vyskúšajte nové riešenia. Aj tu vám pomôže návrh od šikovného dizajnéra.

Dizajn malých kancelárskych priestorov

Bez ohľadu na to, či ste odborník na interiérový dizajn, alebo nie, ak ide o priestor malej kancelárie, vždy sa oplatí investícia do externého architekta, ktorý prinesie nezainteresovaný pohľad na priestor.

Ak hľadáte dizajnéra pre svoju kanceláriu, kontaktujte nás. Pomôžeme vám zvážiť základné prvky dizajnu a usporiadania vašej kancelárie vrátane: funkčnosti, ergonómie, osvetlenia, skladovania a organizácie a zabezpečenia. Všetko preto, aby bol váš kancelársky priestor čo najlepším miestom na prácu pre vás a vašich zamestnancov.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Kancelárske interiéry