Malá spálňa – riešenie na mieru

Malá spálňa – riešenie na mieru

Spálňa je jednou z najdôležitejších miestností vo vašom dome, keďže je to miesto, kde si chodíte oddýchnuť a načerpať novú energiu na nasledujúci deň. Avšak nie všetci máme možnosť mať spálňu v miestnosti s väčšími rozmermi. Pre tých, ktorí majú obmedzený priestor, môže byť vytvorenie ideálneho miesta na odpočinok výzvou. Práve v takomto prípade prichádza možnosť vybavenia spálne na mieru. Spálňa na mieru vám zaručí využitie miesta efektívne a zároveň aj vkusne.

Výhody spálne na mieru sú viaceré. Jednou z hlavných výhod je maximálne využitie priestoru. Vzhľadom na to, že navrhnutie priestoru na mieru zodpovedá presne možnostiam rozmerov a veľkosti miestnosti. Vďaka spálni na mieru viete vytvoriť funkčný priestor aj v tých náročnejších priestoroch s množstvom obmedzení. Môžete si zvoliť nábytok, ktorý bude zodpovedať presných rozmerom, čím dokážete využiť každý centimeter efektívne.

Ďalšou výhodou je možnosť výberu materiálov a dizajnov, ktoré zodpovedajú vašim preferenciám a vkusu. Na výber máte z množstva druhov dreva, farieb, doplnkov či úprav, ktoré umožnia vytvoriť unikátny vzhľad vašej spálne.

Ako využiť priestor v spálni s obmedzenými možnosťami čo najefektívnejšie?

Vstavané skrine – využitie vstavaných skríň je skvelým spôsobom, ako ušetriť miesto a zároveň ho čo najefektívnejšie využiť. Vstavané skrine majú možnosť absolútneho prispôsobenia sa rozmerom miestnosti, čím zabezpečíte dostatok úložného priestoru.

Výklopné postele – tento typ postelí je ideálnym riešením pre malé spálne. Počas dňa môžete posteľ jednoducho skryť a uvoľnený priestor využívať na iné aktivity.

Steny s policami – zabudované police v stene sú skvelým spôsobom, ako využiť priestor vo výške a vytvoriť tak viac úložného priestoru. Na výber máte množstvo typov, ako napríklad otvorené police, sklenené police či police s dvierkami.

Zásuvky – využitie zásuviek v malých priestoroch spálne efektívne vytvára množstvo úložného priestoru. Dajú sa umiestniť pod posteľ, pod okná či pod inak nevyužité miesta. Dajú sa prispôsobiť podľa vašich preferencií a majú široké využitie, napríklad na oblečenie, topánky či knihy.

Pokiaľ zariaďujete svoju spálňu a máte obmedzené rozmery miestnosti, určite využite možnosť jej návrhu na mieru. Nielenže tak ušetríte čas vyskladávaním nábytku z predajní, ale využijete dostupný priestor čo najefektívnejšie.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy