Moderná kancelária

Moderná kancelária, ktorá sa prispôsobí

Flexibilný dizajn pracovného priestoru môže mať trvalý pozitívny vplyv na vašich zamestnancov, inšpiruje ich k tvorivejšej práci a k efektívnejšej spolupráci na projektoch. Moderná kancelária, ktorá má flexibilný nábytok, sa vždy prispôsobí aktuálnym potrebám zamestnancov.

Aká je moderná flexibilná kancelária?

Flexibilné pracovné priestory možno ľahko preusporiadať tak, aby vyhovovali meniacim sa potrebám tímu. Možno ich rýchlo zväčšiť a zmenšiť tak, aby vyhovovali tímom rôznych veľkostí. Tieto druhy dynamických kancelárskych priestorov sú zvyčajne navrhnuté tak, aby sa používali v spojení s flexibilným pracovným usporiadaním, aby poskytli zamestnancom slobodu pracovať kde, kedy a ako chcú.

Čo to znamená v praxi?

  • Otvorený dizajn je základným aspektom flexibilného pracovného priestoru, ktorý umožňuje plynulú spoluprácu medzi rôznymi oddeleniami.
  • Tiché zóny. Dobre zdokumentovaným vedľajším efektom otvoreného kancelárskeho dizajnu je zvýšenie okolitého hluku. Flexibilné pracovné priestory to zmierňujú vyčlenením tichých pracovných zón.
  • Prispôsobiteľné pracovné stanice. Flexibilné kancelárske priestory často zahŕňajú netradičné štýly pracovných miest. Stojacie stoly v spoločných priestoroch podporujú myšlienku pohybu a využitia priestoru rôznymi spôsobmi. Posuvný nábytok je samozrejmosťou. V relaxačných zónach by zase mali byť pohodlné kreslá a prirodzené osvetlenie, ktoré celkovo vytvára príjemné priestory, kde sa ľudia budú chcieť zdržiavať, komunikovať, a teda aj pracovať.
  • Spoločné vybavenie. Flexibilný priestor centralizuje zdroje a sprístupňuje ich každému, kto ich potrebuje. Kancelárske potreby, tlačiarne a občerstvenie alebo celé priestory, ako sú konferenčné miestnosti alebo neformálne spoločné priestory. Všetko dostupné každému.

Posuvný nábytok do kancelárie

Keď zamestnanci môžu ľahko presúvať stoličky a stoly, je pravdepodobnejšie, že budú chcieť spolupracovať. Najlepšou stratégiou na začlenenie flexibilného nábytku do vášho dizajnu je jemné zónovanie priestorov.

Napríklad výklenky v blízkosti veľkých okien sú ideálne priestory pre modulárne pohovky a pohovky. Možnosti stravovania a prirodzené svetlo prilákajú zamestnancov do tejto oblasti, zatiaľ čo pohodlné sedenie im pomôže relaxovať.

Konferenčné miestnosti sú tiež ideálnym priestorom pre flexibilné, multifunkčné pracovné plochy. Posuvné stoly sa môžu spojiť do veľkého konferenčného, alebo naopak, môžu sa rozdeliť a vytvoriť tak miesto na individuálnu prácu.

Otvorte priestor kancelárie

Ak chcete zachovať kancelárske jednotky, no zároveň otvoriť priestor, vyrieši to sklenená stena. Zachováte členenie, no zamestnanci si budú bližšie. Ak máte veľkú otvorenú kanceláriu, umožnite zamestnancom vytvoriť si súkromie pomocou posuvných rozdeľovačov, ktoré môžu použiť v prípade potreby, a potom jednoducho odstrániť.

Moderné kancelárie by mali zamestnancom poskytovať príležitosti na lepšie prepojenie medzi sebou a celkovo s vašou firmou. Keď si na návrh svojej kancelárie najmete našich dizajnérov, zabezpečíme, aby každý prvok návrhu mal správny vplyv na vašich zamestnancov a odrážal vašu firemnú kultúru. Budeme s vami spolupracovať počas celého procesu navrhovania, pomôžeme vám stanoviť jasné, konkrétne ciele projektu a ponúkneme inovatívne riešenia pre vaše špecifické potreby.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Kancelárske interiéry