Moderná kancelária v roku 2021: vzdušnosť, použiteľnosť a rastliny

Moderná kancelária v roku 2021: vzdušnosť, použiteľnosť a rastliny

Moderný kancelársky priestor je v zásade vecou vkusu samotnej firmy avšak aj zariadenie kancelárie ovplyvňujú trendy. Stiesnené kancelárie sú postupne nahrádzané rozsiahlymi priestormi, žiarivými farbami a prirodzeným osvetlením a príjemnými materiálmi. Všetko preto, aby sa zvýšila efektivita a aby sa zamestnanci cítili dobre. Ako doma. Trendy roku 2021 sú tak jasné: vzdušnosť, použiteľnosť a veľa rastlín.

 

Rozmanitosť a flexibilita definujú modernú kanceláriu

Nové moderné kancelárske priestory umožňujú rozmanitosť pracovné prostredia. Väčšinou ide o veľké priestory rozdelené na menšie sekcie. Či už potrebujete miesto na tichú prácu, stretnutie s klientom alebo poradu zamestnancov, všetko by ste v tomto otvorenom priestore mali nájsť.

Zariadenie sa tak sústredí na flexibilitu rozloženia. Modulárny nábytok dáva zamestnancom možnosť usporiadať si priestor tak, aby vyhovoval ich aktuálnym potrebám. To prispieva k lepšiemu pocitu pohody.

 

V moderných kanceláriách prevláda ergonomický nábytok

Moderné kancelárie sa nespoliehajú iba na štandardné nastavenie stolov a stoličiek. V zariadení nesmie chýbať použiteľný kúsok, ako napríklad ergonomické stoličky, stoly s nastaviteľnou výškou a niekde nájdete dokonca aj bežecké pásy. Rôzne možnosti sedenia a využitia pracovnej plochy umožňujú zamestnancom meniť polohy a pomáhajú im vyhnúť sa fyzickému vypätiu spojenému s osem hodinovým sedením každý deň.

 

Už žiadny hluk

Trendom sú jednoznačne aj odhlučnené priestory, ktoré maximalizujú produktivitu a pocit pohody. Hluk môžete minimalizovať pomocou nástrojov na znižovanie zvuku, ako napríklad:

  • Mäkký nábytok (napr. látkové pohovky a stoličky)
  • Akustické stropné a stenové panely
  • Závesy
  • Tiché klávesnice
  • Vinylová podlaha
  • Rastliny

 

Ak nemáte k dispozícií vonkajšie priestory, pridajte do interiéru rastliny.

Moderné kancelárie uprednostňujú, ak majú k dispozícií vonkajšie priestory. Príjemne zariadená terasa dáva priestor zamestnancom relaxovať a zvyšuje ich kreativitu. Ak nemáte takúto možnosť, naskočte na trend rastlín a pridajte ich do priestoru naozaj veľa. Rastliny dodajú prostrediu príjemnú atmosféru, pomôžu zamestnancom nabrať čerstvý vzduch a načerpať novú energiu.

Chcete zariadiť modernú kanceláriu a neviete ako na to? Kontaktujte nás. Náš tím je pripravený pomôcť vám s interiérovým dizajnom. Premeníme vaše nudné kancelárie na oázu kreativity a efektívnej práce.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Kancelárske interiéry