Kvalitný nábytok na mieru - Ekoma

Nábytok na mieru: túžite po kvalitnom nábytku na mieru? Inšpirujte sa našou tvorbou.

Kvalitný nábytok na mieru je kráľovskou kategóriou pri zariaďovaní. Pri jeho výbere je najväčším priateľom (i nepriateľom) internet. Stránky s nápadmi nás dokážu ľahko zmiasť a úplne najhoršie je nájsť znovu čosi iné a lepšie po tom, ako svoju ideu odovzdáte do výroby. Ako sa teda inšpirovať tak, aby ste boli o svojej predstave skutočne presvedčení? Poraďte sa s nami.

Nábytok do kancelárie

S jeho výrobou máme množstvo skúseností. Dokážeme vám poradiť pri jeho výbere aj pri vytváraní celkového vzhľadu novej kancelárie. Nábytok by mal odrážať charakter vašej práce a na zákazníkov pôsobiť príjemne. Moderné kancelárie nie sú výsadou online či marketingových agentúr. No ak vaši zákazníci či klienti očakávajú skôr formálnejšie prostredie, mali by ste zvážiť tradičnejší vzhľad. V súčasnosti sú prírodné materiály ako drevo, kov a kameň veľmi aktuálne a tento trend sa nechystá odísť. Nemusíte sa preto báť, že bude nábytok do kancelárie pôsobiť nemoderne.

 

Nebojte sa farieb

S nami vám určite neublížia a stanú sa príjemnou kulisou všetkého, čo budete robiť. Záleží len na vás, ako odvážne sa cítite. My vám pripravíme návrh na základe vašich predstáv a doplníme ho o trendové farby. Naučíme vás ako jednoducho zmeniť strnulý priestor na moderný tak, aby sa vám v ňom stále príjemne oddychovalo alebo pracovalo. Na zmenu nepotrebujete veľa a my vieme, ako na to.

Exteriérový nábytok

Trávenie času v prírode bude moderné vždy, preto aj nábytok na terasu či do zimnej záhrady vyberajte tak, aby spĺňal požiadavku nadčasovosti. Exteriérový nábytok musí byť pohodlný, aby vám pri posedeniach v záhrade bolo príjemne a zároveň flexibilný a ľahko skladovateľný. O to všetko sa dokážeme postarať a zároveň vám nábytok navrhnúť a vyrobiť tak, aby vyhovoval všetkým vašim požiadavkám.

Nábytok do detskej izby

Nábytok pre deti z našej ponuky je 100% zdravotne nezávadný. Farby, ktoré používame, sú antibakteriálne a obsahujú tiež prímes striebra, ktoré má antibakteriálne a antiseptické účinky. Vaše ratolesti sa tak môžu bezpečne hrať a vy sa nemusíte obávať o ich zdravie. Všetky časti nábytku sú testované a vyrábané tak, aby ich dieťa nemohlo vdýchnuť alebo sa nimi poraniť. Nábytok je navyše vyrábaný ekologickým spôsobom s ohľadom na životné prostredie.

Nábytok do študentskej izby

Ako deti rastú, potrebujú novú izbu, ktorá lepšie odráža ich osobnosť a rešpektuje ich potreby. Postieľky postupne nahrádza nový nábytok, zväčšuje sa odkladací priestor a detská izba rastie spolu s jej obyvateľom. Aj v tomto období budeme s vami a vašimi dospievajúcimi deťmi radi pracovať. Spoločne sa budeme inšpirovať hotovými vizuálmi a vytvoríme celkom novú izbu, ktorá bude jedinečná a presne podľa vašich predstáv.

Ak túžite vo svojom bývaní niečo zmeniť a strácate sa v množstve ponúk a informácií, obráťte sa na nás. Radi vám poradíme, navrhneme a vyrobíme nábytok na mieru, aby sa vám bývalo príjemnejšie.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy