Nábytok pre deti: Ako zariadiť detskú izbu?

Nábytok pre deti: Ako zariadiť detskú izbu?

Milujeme ich skôr ako ich držíme v náručí a pripravujeme sa na nich celý život. Pre ne sa snažíme byť lepšími ľuďmi a vieme, že za ich zdravý vývoj nesieme výlučnú zodpovednosť. Obdobie, ktoré prechádza príchodu bábätka, sa nazýva hniezdenie. Nábytok pre deti patrí medzi prvé veci, ktoré do detskej izby vyberáme.

 

Dostatočný priestor

Deti potrebujú množstvo priestoru na to, aby sa necítili stiesnene a zároveň, aby ich fantázia mala dostatočný rozlet. Veď miesta na hry a zábavu (s reálnymi priateľmi alebo s tými vymyslenými) musí byť dostatok. Preto musí byť detská izba veľká, aj keď je samotná miestnosť na ňu vyhradená menšia. Výberom vhodného nábytku pre deti sa táto úloha dá docieliť. Ako?

Optimalizujte

Ak máte k dispozícii obmedzený priestor a po prerátaní metrov a centimetrov ste zistili, že sú všetky kusy nábytku akési veľké, optimalizujte. Nábytok do detskej izby nemusí byť len katalógový. Detská izba ale stále musí ponúkať všetko, čo deti potrebujú a po čom túžia. Najjednoduchšou cestou k dokonalému zariadeniu je nábytok na mieru.

 

Riešenia na mieru

Kuchyne, obývačky aj skrine si môžete nechať vyrobiť podľa svojich predstáv. Ale aj malé detské izby si zaslúžia nábytok na mieru. Detský nábytok by mal byť veselý a nabitý pozitívnou energiou. Navyše, ak si vyberiete správneho partnera, jeho dizajn, výroba aj inštalácia prebehne celkom jednoducho.

Bezpečnosť a kvalita

Okrem dizajnu kladieme vysoký dôraz na zdravotnú bezpečnosť nábytku pre deti. Aj preto je detský nábytok z našej ponuky:

  • 100% zdravotne nezávadný,
  • používame zásadne len farby, ktoré sú antibakteriálne a obsahujú prímes striebra,
  • nábytok, ktorý dodávame, je vyrábaný s ohľadom na životné prostredie.

Moretti Compact

Skutočne kvalitný nábytok pre deti nájdete u nás od talianskej značky Moretti Compact. Spoločnosť vznikla v 70. rokoch minulého storočia a na začiatku sa venovala len výrobe nábytku do spálne a obývačky. Neskôr sa začala venovať výlučne výrobe detského nábytku. Je známa ako producent praktických a bezpečných riešení pre deti.

Okrem nábytku od tejto značky u nás nájdete množstvo doplnkov aj celých nábytkových zostáv do detskej izby od kvalitných zahraničných výrobcov. Aby ste sa vy aj vaše dieťatko cítili vždy bezpečne a príjemne.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy