luxusná talianska sedačka

Najlepšie značky luxusných talianskych sedačiek

V nasledujúcom článku vám predstavíme značky talianskych sedačiek, ktoré najradšej používame v našich návrhoch. V našom portfóliu nájdete tradične vyzerajúce sedačky, no aj sedačky, ktoré sú minimalistické a veľmi moderné. Rôzne dizajny, rovnaká vysoká kvalita. Svoju sedačku si tu nájde každý.

Arketipo Firenze – to je značka spojenia moderného dizajnu a remeselného spracovania.

Arketipo preberá ducha Florencie, hlavného mesta módy a dobrého vkusu, identifikuje sa s ňou a opätovne interpretuje svoje nadčasové hodnoty. Pri tvorbe nového produktu alebo série produktov sa poctivá práca prejavuje na každom detaile. Materiály, dizajn a zvolené farby sú pritom výsledkom premysleného a precízneho procesu. Dizajn je jadrom každého predmetu a pohodlie je priam vtkané do každého výtvoru vďaka množstvu vedomostí, remeselnej zručnosti a rokov strávených zdokonaľovaním vízie značky Arketipo.

Living Divani – charakteristickými črtami spoločnosti

Living Divani sú harmonické rozmery a pocit poddajného luxusu. Spoločnosť od začiatku 70. rokov nasleduje jasnú cestu – udržuje intenzívny dialóg so súčasným svetom a stáva sa jednou z dominánt v dizajnovom svete. Značku pritom vystihujú najmä tri slová: modernosť, šarm a jednoduchosť. Všetky produkty vyjadrujú flexibilný a praktický spôsob relaxu a koncept personalizácie, ktorý sa považuje za maximálny komfort šitý na mieru. Ten sa v priebehu rokov stal základnou hodnotou spoločnosti.

Cierre Imbotitti – svoje odborné znalosti využívajú tým najhmatateľnejším možným spôsobom.

Vďaka  pozorným očiam a odborným rukám starostlivo vyberajú tie najlepšie materiály, ktoré neskôr zdokonaľujú. Láska k dizajnu a ku koži je ich vášňou, ktorú nosia v sebe odjakživa. Všestrannosť posúva spoločnosť k dynamickému rastu, pričom zavedené tradície neustále interagujú s najnovšími medzinárodnými dizajnovými trendmi. Intuícia spojiť dva materiály, kožu a látku, teda synonymum „Made in Italy“, pramení z túžby po neustálom výskume a experimentovaní.

Ditre Italia – to je nábytok s jedinečným a rozpoznateľným charakterom.

Značka zo severu Talianska sa špecializuje na výrobu čalúneného nábytku. Sedacie súpravy a postele Ditre Italia majú progresívny dizajn zodpovedajúci trendom súčasného moderného bývania, ponúkajú veľký výber poťahových materiálov a poskytujú vysoký komfort sedenia za dostupnú cenu.

Milano Bedding – patrí k lídrom medzi výrobcami rozkladacích pohoviek, postelí a matracov v Európe.

Pohovky z dielne tejto talianskej značky bez pochýb zmenia spôsob, ako zmýšľate o spaní a sedení. Aktívne pritom spolupracujú so širokou sieťou dizajnérov nábytku a už od vzniku produkujú skutočne prémiový nábytok. Produktová línia Milano Bedding spája exkluzívny vzhľad, vysoký štandard komfortu a technológie praktické najmä pre užívateľov.

Vysokokvalitný a dokonalý dizajn sú hlavné dôvody, prečo by ste mali zvážiť investíciu do talianskych sedačiek. Taliansky nábytok pozdvihne estetiku miestnosti a vášmu domovu vdýchne nadčasový luxus. Radi vám pomôžeme s výberom talianskej sedačky, ktorá perfektne doplní vašu obývačku.

Kontaktujte nás a pomôžeme vám zariadiť kuchyňu s obývačkou.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy