Návrhy interiérov

Návrhy interiérov: čo riešime na prvom stretnutí?

Tešíme sa, že ste sa rozhodli pre naše služby interiérového dizajnéra. Spolupráca s profesionálom vám pomôže premeniť priestory na estetickejšie a zároveň aj funkčné miesto.  Na prvom stretnutí sa bližšie spoznáme. Prejdeme si vaše predstavy a detaily projektu. Považujeme to za jeden z najdôležitejších krokov na ceste k vašej spokojnosti. Určite vás zaujíma, ako prebieha prvé stretnutie s nami a ako sa môžete pripraviť.

Potrebujeme pôdorys a rozmery?

Je dobré, ak si na prvé stretnutie prinesiete fotografie priestoru, krátke video alebo aspoň malý nákres. Budeme tak mať od začiatku lepšiu predstavu o vašich očakávaniach. Nebojte sa. Na prvé stretnutie si nemusíte doniesť profesionálne nakreslený pôdorys priestoru a presné rozmery. O zameranie sa neskôr postarajú naši dizajnéri.

Rozpočet a termín

Dôležitým bodom na diskusiu je rozpočet a termín dokončenia. Pokúste sa vopred si premyslieť, koľko máte v úmysle minúť na svoj projekt a akú rezervu máte na prípadné ďalšie (nečakané) výdavky. Je dôležité definovať ideálny dátum ukončenia a tiež uviesť maximálny termín dokončenia projektu. Na základe týchto informácií sa spoločne dohodneme, aby sme definovali harmonogram, ktorý bude vyhovovať obom stranám.

Zoznam prianí a inšpirácia pre interiér

Určite máte nejakú predstavu o výsledku alebo aspoň viete, aké prvky by mali byť súčasťou návrhu. Zamyslite sa nad tým, aké farby a štýl preferujete. Pripravte si pre nás rôzne požiadavky, ktoré chcete v projekte splniť, a tiež návrhy, ktoré by sme mali zvážiť vo vašom interiéri. Aspoň približná predstava výsledku nám uľahčí pochopenie vašich očakávaní. Budeme tak vedieť vytvoriť návrh interiéru, ktorý bude tým najlepším riešením pre vás. Nevadí nám, ak návrh necháte plne v našich rukách, no vždy je lepšie, ak nám dáte nejaké oporné body.

Čas na otázky

Určite máte množstvo otázok o navrhovaní interiéru či celkovo o spolupráci, ktoré si potrebujete objasniť. Zapíšte si tieto otázky a prejdeme si ich spolu na našom prvom stretnutí. Komunikácia je pre nás zásadná a je lepšie si hneď na začiatku vyjasniť všetky pochybnosti, ktoré môžete mať.

Tešíme sa na prvé stretnutie s vami!

 

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Kancelárske interiéry