Nové trendy v kanceláriách

Nové trendy v kanceláriách

Posledné roky sa spôsob podnikania zmenil a kríza preniesla veľkú časť práce do online sveta. Offline kancelárie nezmizli, no spôsob práce v nich sa zmenil. Nové trendy v kanceláriách jednoducho odrážajú potreby, ktoré priniesla korona kríza. Ak zariaďujete alebo prerábate kanceláriu, tieto vychytávky by vám nemali chýbať.

Mobilný nábytok a flexibilné zariadenie

Nové kancelárie sú menšie a viac flexibilné. Zabudnite na ťažké stoly.  Mobilný nábytok umožňuje rýchlo meniť zariadenie miestnosti a prispôsobiť miesto úlohám dňa. Z kancelárie sa dokáže razom stať zasadačka. Veľkú obľubu majú aj stoly s nastaviteľnou výškou, ktoré umožňujú pracovať postojačky aj posediačky. Nakoľko sa teraz v kanceláriách stretáva menej ľudí, naši klienti uprednostňujú flexibilné zariadenie, ktoré sa prispôsobuje potrebám aktuálnej skupiny.

Na potreby prispôsobenia sa odpovedajú aj paravány, ktoré sa v tomto roku dostali opäť do popredia. Dokážu elegantne rozdeliť priestor a dopriať súkromie vždy, keď si to kancelária vyžaduje. Zároveň vás neoberajú o open office priestor. Stačí ich posunúť.

Silný dôraz na akustické prvky

Práca online a na diaľku si vyžaduje podmienky pre pokojné telefonáty a nerušené online stretnutia. Dôraz sa teda kladie na akustické prvky a pri prerábaní miestnosti sa nezabúda na dokonalé odhlučnenie. Akustické materiály sa používajú na stropy aj steny, kvalitné dvere a podlahy od seba neodrážajú zvuk, a preto konferencie nič neruší. Navyše, nie sú rušení ani pracovníci vo vedľajších kanceláriách (ktorí, mimochodom, možno tiež telefonujú online).

Na stretnutia v modernej kancelárii neslúži iba špecifická zasadačka. Stretnutie online sa dá urobiť odkiaľkoľvek, a preto je odhlučnenie veľmi dôležité. Odhlučnenie si vyžaduje prerábku, rýchlym riešením sú akustické búdky, ktoré dokážete zakomponovať do akejkoľvek miestnosti.

Poznáme najnovšie trendy a pomôžeme vám ich pretaviť do návrhu vašej novej kancelárie. Kontaktujte nás.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy