jedáleň - vizualizácia

Objavte nový pohľad na svoj priestor vďaka profesionálnej vizualizácii

Jeden z najnáročnejších aspektov plánovania nového zariadenia bytu alebo domu, je často neschopnosť predstaviť si, ako bude vyzerať nábytok priestor. Ak sa chcete ubezpečiť, že konečný výsledok bude presne taký, ako si želáte, začnite plánovanie dizajnu vizualizáciou.

1. Vizualizácia vám pomôže dostať vaše sny do priestoru

Je dôležité mať predstavu o dizajne, ale je tiež dôležité mať dobrú predstavu o svojom priestore a možnostiach, ktoré ponúka. Profesionálny architekt vám vďaka vizualizácii ukáže, ako môže váš vysnívaný dizajn vyzerať v realite priestoru a tiež vás môže varovať pred potenciálnymi problémami skôr, ako začnete búrať alebo nakupovať nábytok.

2. Vizualizácia šetrí váš rozpočet

Ak si zaplatíte vizualizáciu, paradoxne ušetríte. Vizualizácia vám ukáže, čo si vo svojom priestore môžete dovoliť a vďaka tomu sa vyhnete zbytočným prácam navyše, opravám a aj nákupom nevyužitého nábytku. Často sa totiž stáva, že nás v obchode osloví nejaký kus nábytku, no neskôr zistíme, že sa domov nehodí. Vďaka vizualizácii budete presne vedieť, čo potrebujete kúpiť.

3. Vizualizácia vám ukáže potenciál

Šikovné oko architekta vidí viac, ako vy. Pomôže vám navrhnúť pekný a zároveň aj funkčný priestor. Vizualizácia vám odhalí potenciál, ktorý sa skrýva vo vašom byte a pomôže vám využiť priestor naplno. Riešenia, ktoré vám ponúknu architekti vás milo prekvapia a na svoj priestor budete mať nový pohľad. Možno vďaka návrhu od architekta využijete aj atypický priestor, ktorý sa vám zdal nevyužiteľný.

4. Objavíte zaujímavé kombinácie

Vizualizácia vám zjednoduší proces prehliadania materiálov a povrchových úprav tým, že vám ukáže to najlepšie z najlepšieho a nie nepreberné množstvo možností. Zistíte, čo sa hodí do vášho bytu, aké farby a materiály spolu kombinovať a možno objavíte aj zaujímavé kombinácie, ktoré ste si nevedeli spolu predstaviť, no vizualizácia vám ukáže, ako spolu ladia.

Ak si necháte vypracovať vizualizáciu u profesionálnej firmy, dostanete prístup k širokej škále vzoriek a materiálov, ktoré boli vopred vybrané od obľúbených poskytovateľov.
Dizajnéri prejdú stovky vzoriek kameňa, textílií alebo vodovodných armatúr a potom vám vo vizualizácii ukážu najlepšie možnosti a vy si vyberiete.

Naši šikovní architekti v Ekome používajú profesionálny softvér a sú pripravení zúročiť všetky svoje skúsenosti pri navrhovaní vášho zariadenia. Vyskúšajte našich odborníkov a vďaka vizualizácii získajte nový pohľad na svoj domov. Kontaktujte nás.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy