Od návrhu až po realizáciu interiéru

Od návrhu až po realizáciu interiéru na kľúč

Realizácie na kľúč sú naše obľúbené. Premeniť návrh na skutočnosť má nesmierne čaro. Je príjemné vidieť spokojných zákazníkov, ktorým odovzdáme kľúče od priestoru pripraveného na používanie. Po odsúhlasení návrhu sa pustíme do práce. Klient tak získa moderný a funkčný priestor bez akýchkoľvek starostí. Zaujíma vás, ako prebieha tento proces?

Tento kreatívny proces by sme mohli rozdeliť na 5 krokov

  1. Prvý kontakt s klientom: Úvodná konzultácia, kde získame myšlienky a nápady.
  2. Návrh interiéru: Tvorba, úprava a odsúhlasenie návrhu.
  3. Nábytok na mieru: Hľadanie dodávateľov a objednávka nábytku.
  4. Práce v priestore: Stavebné práce, montáž nábytku a zariadenie priestoru.
  5. Odovzdanie kľúčov

 V procese navrhovania interiéru je na prvom mieste plánovanie priestoru. Už na prvom stretnutí sa snažíme spoznať klienta a jeho očakávania tak, aby sa to všetko odzrkadlilo aj v našom návrhu. Nie je to len o dizajne a funkčnom využití priestoru, do návrhu sa snažíme zakomponovať aj povahu klienta. Len tak sa nám podarí vytvoriť ideálny návrh.

Každý projekt začína posúdením funkčných nedostatkov miestnosti a toho, ako možno s prvkami manipulovať, aby lepšie vyhovovali ľuďom, ktorí budú priestor využívať. Dizajn musí byť nielen štýlový, ale hlavne funkčný. Cieľom priestorového plánovania je vytvoriť efektívnosť.

Až keď majú dizajnéri predstavu o tom, ako by mal priestor fungovať, spoja tieto požiadavky s požadovanou estetikou a atmosférou klienta, aby vytvorili koncept priestoru. Po odsúhlasení klientom sa dajú do práce.

Kvalita je kľúčová. Vyberáme preto overených dodávateľov a často tvoríme nábytok na mieru. Materiály a konštrukcia ovplyvňujú zážitok z používania priestoru.  Kvalitné materiály majú „zvuk a pocit”, ktorý je iný ako nekvalitné materiály. Nebojte sa, kvalita nemusí byť drahá. Snažíme sa nájsť kompromis, ktorý bude vyhovovať rozpočtu klienta.

Následne práce v priestore, prípadne stavebné úpravy, montáž a celkovú realizáciu nášho návrhu robíme bez toho, aby to klienta akokoľvek zaťažovalo. To je výhoda realizácie na kľúč. Vybavíme všetkých dodávateľov, čo v konečnom dôsledku klientovi šetrí nielen čas, ale aj peniaze, pretože vďaka dlhodobým spoluprácam máme na tieto práce zľavy.

Realizácia projektu na kľúč je najkomplexnejšou službou, ktorú plníme vďaka spolupráci so spoľahlivými a osvedčenými dodávateľmi, ktorým dôverujeme. Tímová práca je kľúčovým faktorom úspechu a garantujeme vynikajúcu kvalitu výslednej práce. Tešíme sa na vás.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy