Študentská izba

Študentské izby: Vystavajte ich podľa najnovších trendov

Pri zariaďovaní detských izieb si s názorom ich obyvateľov nemusíte robiť veľkú hlavu. Aspoň nie zo začiatku. Študentské izby sú ale celkom iné. Dospievajúce deti, tínedžeri a študenti majú špecifické potreby a najlepšie vedia, čo práve „letí“. Aké sú aktuálne trendy a podľa čoho budú vaše ratolesti vyberať?

Izba pre študenta strednej školy sa často musí meniť „od podlahy“. Zmiznú z nej koberce s princeznami a autodráhou, poličky určené špeciálne pre hračky nahrádzajú police na knihy. Veselé posteľné oblečenie sa mení. Jednak veľkosťou ale tiež témou, keďže v tomto období je už väčšina detských izieb vybavená posteľou tradičnej veľkosti. Ale poďme pekne po poriadku.

Posteľ

Tradičná posteľ s úložným priestorom je praktická, no nie veľmi moderná. Rok 2020 totiž predpovedá veľké postele aj do detských resp. študentských izieb. Ich praktickosť ocenia študenti z viacerých dôvodov, no dostatok miesta poteší aj tých, ktorým chýba plnohodnotná hosťovská izba. Moderné postele do študentských izieb sú vyrábané na mieru, z kvalitných materiálov a ladia s nábytkom v celej izbe.

Pracovný priestor

Vzdelávanie je najdôležitejšou prácou, ktorú naše deti vykonávajú. Preto je potrebné, aby mali priestor, ktorý ich bude motivovať a zároveň bude príjemne trendový. Kvalitná stolička FERN, ktorá rešpektuje prirodzený tvar chrbtice a dá sa nastaviť mnohými spôsobmi, je ideálna pre neustále sa vyvíjajúceho tínedžera. Pracovný stôl by mal byť tiež schopný „rásť“ spoločne s jeho užívateľom. Najjednoduchšou voľbou je v tomto prípade nábytok vyrobený na mieru, ktorý môže váš študent využívať dlhodobo.

Dostatok prírody

Keďže študenti trávia stále viac času pri monitore počítača, je dôležité im prírodu priblížiť aj do ich izieb. Do popredia sa dostáva drevo, kameň a dostatok zelene, ktoré sú nosnými prvkami pri dekorovaní študentských izieb. Samozrejme, deti potrebujú aj dostatok čerstvého vzduchu a pohybu mimo počítača, na čo netreba zabúdať. No kým ich presvedčíme o výhodách outdoorových aktivít, kúsok zelene im môžeme priniesť aj takto.

Jednoduché dekorácie

Na sledovanie pokroku v učení, dôležité informácie a pripomienky môžete použiť klasickú korkovú nástenku alebo si vytvoriť vlastnú, ktorá bude svojim štýlom dopĺňať celkový vzhľad študentskej izby. Pre mladé dámy pripravte jednoduché osvetlenie alebo hviezdne nebo, ktoré dodá izbe romantiku. Mladí muži zase celkom iste ocenia miesto na svoje športové potreby alebo hudobné nástroje.

Ak majú vaši študenti špeciálne záľuby, požiadavky alebo im jednoducho chcete urobiť radosť, poraďte sa s nami. Radi spoločne s vami navrhneme študentskú izbu podľa vašich predstáv.

 

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy