Talianske sedačky: Kvalita a štýl pre váš domov

Talianske sedačky: Kvalita a štýl pre váš domov

Keď sa povie Taliansko, predstavíte si vynikajúcu kuchyňu, pláže, kde to žije, skvelých futbalistov, gondoly v Benátkach, krásu Florencie, večný Rím či neapolský prístav. Táto výnimočná a svojrázna krajina ale ponúka omnoho viac, napríklad aj v interiérovom dizajne. Talianske sedačky sú luxusné, kvalitné a štýlové. Do vášho domova prinesú nové melódie a kúsok južanského temperamentu.

 

Arketipo – talianske sedačky s rodinnou tradíciou

Na kvalitu a na detaily vo vypracovaní pri výrobe luxusných sedačiek kladú dôraz v čarovnom Toskánsku súrodenci Cattelanovci. Vyrábajú sedacie súpravy z tých najkvalitnejších materiálov v rodinnom prostredí a bez kompromisov. Sedačky z dielne Arketipo ponúkajú zákazníkom rôzne tvrdosti sedenia, vďaka použitiu špeciálneho polyuretánu, mixu sterilizovaného husacieho peria a polyesterových vlákien. S istotou môžeme potvrdiť, že dizajn týchto výrobkov dokonale zapadne do vášho domova a ich trvácnosť a nadčasový dizajn sa postarajú o to, že vám budú slúžiť aj niekoľko desaťročí.

Ciere – štýlové pohodlie do obývačky

Ďalšou značkou talianskych sedačiek, ktorú vám radi predstavíme, je Cierre. Pod týmto názvom sa ukrývajú pohodlné a luxusné sedacie súpravy z pravej kože, kožené kreslá ale aj iný luxusný interiérový nábytok. Štýl, ktorý so sebou táto značka prináša, sa nedá skopírovať. Sú to jedinečné kúsky, ktoré vás prenesú do tých najromantickejších talianskych zákutí.

 

Miniforms – zažite fantáziu

Obláčik s opierkou pre chrbát – takto definuje značka Miniforms svoje sedačky. My ich milujeme najmä pre ich zaujímavé tvary a farebné prevedenie. Prinášajú do nášho nevýrazného sveta zázračné momenty a poriadny kus nefalšovaného talianskeho temperamentu. Netradičné riešenia ich sedacích súprav sa hodia nie len do domácej obývačky. Skvele zapadnú aj do:

Svojim prepracovaním zaujmú a vašich hostí budú pozývať, aby sa posadili „na obláčik“.

Living divani

Umelec, ktorý stojí za kolekciami sedacích súprav Living divani, sa volá Piero Lissoni. Neustále hľadá nové tvary, nové spôsoby vytvárania unikátneho nábytku a prináša inšpiráciu do každého dňa. Spoločnosť si za svoju filozofiu zvolila personalizáciu. Nábytok vytvára na mieru a presne tak, aby dokonale zapadal do vášho interiéru.

Tieto talianske sedačky so sebou prinášajú príbeh o presných tvaroch, hravých doplnkoch aj o nečakaných dekoráciách. Sú jednoducho „živé“. Dokonale prepájajú obývaciu izbu, spálňu či vonkajší priestor. Dizajn z tejto kreatívnej dielne je neopakovateľný, no zároveň veľmi známy, príjemný a nadčasový. Na prvý pohľad jednoduchý dizajn odkrýva tajomstvo čarovného detailu, ktorý váš domov posunie na inú úroveň a dodá mu punc originality.

Vyberte si u nás z ponuky tých najkvalitnejších talianskych sedačiek, aby ste dodali svojmu domovu či kancelárii unikátny vzhľad. Veľmi radi vám s výberom poradíme.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy