Taliansky bytový nábytok

Taliansky bytový nábytok: Objavte nový rozmer luxusu

Pizza, pasta, rizoto a kvalitné víno. Čo viac potrebujete k dokonalému oddychu? Možno zopár sviečok a pohodlnú sedačku, do ktorej sa usadíte s obľúbenou knihou alebo ešte lepšie, s obľúbenou osobou podľa vlastného výberu. Taliansky bytový nábytok je presne taký. Štýlový, luxusný, funkčný a elegantný ako talianske kaviarne a romantický ako filmy od Felliniho.

Výber značiek

V našej ponuke sme sa sústredili najmä na kvalitný taliansky nábytok renomovaných značiek, ktorý do každého interiéru prináša eleganciu, kvalitu a pohodlie. Jednotlivé značky sa zameriavajú na kuchyne, jedálenské stoly a stoličky, ale tiež na rôzne stolíky, komody, knižnice, TV skrinky, zaujímavé aj nezvyčajné doplnky, zrkadlá, lampy, postele a samozrejme sedacie súpravy.

My, v Ekoma design, pre vás vyberáme štýlové kúsky s nevšednými detailmi a s dôrazom na taliansku eleganciu, aj klasický nábytok, ktorý prekvapí svojou jednoduchosťou a pohodlím.

Talianske kuchyne vám prinášame od značky ARMONY. Bytový nábytok si u nás vyberiete od výrobcu Cattelan italia. Luxusné sedačky z Toskánska zase vyrába značka arketipo. Jesse je našim dodávateľom, ktorý prináša moderný a nenápadný štýl, ktorý zároveň myslí na udržateľnosť a prirodzený priestor, v ktorom budete radi tráviť svoj voľný čas.

Aby bola naša ponuka skutočne kompletná, nájdete u nás aj ratanový nábytok, a to hneď od dvoch talianskych výrobcov. Sú nimi Roberti outdoor pleasure a obľúbená značka RODA.

O doplnky sa stará náš dodávateľ Artemide, od ktorého vám prinášame širokú ponuku luxusných talianskych svietidiel. Nevšedný nábytok, ktorý celkom iste ozvláštni váš domov, pre nás dodáva značka Miniforms. Zamilujete sa do jej zaujímavých tvarov, ohybov a určite oceníte jej jedinečnosť.

Talianske pohodlie do obývačky

Pod značkou Cierre sa ukrývajú luxusné kožené talianske sedačky, kožené kreslá, jedálenské stoly, postele, nočné stolíky aj knižnice. Dýchajú atmosférou voňavých kaviarní, viníc plných dozrievajúceho vína a typickou talianskou pohodou.

Zdravie na prvom mieste

Talianski výrobcovia mysleli aj na najmenších členov našich rodín, na deti a tínedžerov. Pre nich vyrába značka MorettiCompact zdravotne nezávadný nábytok, ktorým ľahko zariadite celú detskú aj študentskú izbu. V jej ponuke nechýbajú kompletné detské izby, ale aj jednotlivé kusy nábytku. Sú nimi napríklad zdravotne nezávadné detské poschodové postele, detské izby so skrinkami a tínedžerské či študentské izby.

Talianske čalúnené postele

Vhodné pre kráľov a kráľovné, aj pre najmenších princov a princezné. Talianske čalúnené postele majú tradíciu v značke Twils, od ktorej sme pre vás vybrali aj celú radu doplnkov, kresielok, taburetiek aj detských a rozkladacích postelí. Možno sa vám v nich budú snívať sny o tom, ako sa prechádzate úzkymi talianskymi uličkami alebo vozíte na gondole v Benátkach za svitu mesiaca.

Arketipo – ručné spracovanie a precíznosť

Rodinná firma súrodencov Cattelanovcov sídli v Toskánsku. Odtiaľ k nám dovážajú sedačky vyrábané s dôrazom na kvalitu a detail. Sedačky majú rôzne tvrdosti sedenia, ktoré sa vytvárajú z nedermovateľného polyuretánu, mixu sterilizovaného husacieho peria a polyesterových vlákien. Vďaka kvalitnému vypracovaniu a nadčasovému dizajnu vám sedačky Arketipo budú slúžiť aj viac ako 20 rokov.

Taliansky štýl má svoje osobitosti, no je zároveň natoľko flexibilný, že si v ňom dokáže nájsť svoj obľúbený kúsok každý, kto miluje luxus, pohodlie, jednoduchosť aj výstrednosť.

 

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy