zariadenie jedálne

Tipy na zariadenie jedálne

Jedáleň – miesto, kde oddychujeme pri dobrom jedle s rodinou a priateľmi. Určite túžite po tom, aby na hostí vaša jedáleň zapôsobila a cítili sa príjemne. Máme pre vás niekoľko tipov, ako vylepšiť vzhľad svojej jedálne správnym zariadením a dekoráciami.

1. Nainštalujte nádherný luster

Často nevyhnutným prvkom dizajnu každej jedálne je luster. Ak ho v jedálni nemáte, prichádzate o obrovskú dizajnovú príležitosť! Lustre nielen dodávajú atmosféru, ale sú aj fantastickým spôsobom, ako vylepšiť vzhľad celej miestnosti a zároveň prezentovať svoj štýl a osobnosť. Pridajte luster a máte vyhraté.

2. Pridajte jeden výrazný prvok

Ak máte vstavané stropné osvetlenie a dizajnový luster nie je v pláne, ďalšou možnosťou je pridať do jedálne výrazný prvok, ktorý bude stredobodom dekorácie miestnosti. Napríklad veľká váza upúta pozornosť a úplne pozdvihne vzhľad miestnosti.

3. Akcentová stena

Jedáleň je ideálnym miestom na výraznú stenu, napríklad s tapetou. Je to jednoduchý spôsob, ktorý do miestnosti prinesie wow faktor. Dnešné možnosti dočasných tapiet sú ideálne aj pre ľudí v podnájme. Ak sa necítite na tapetu, nebojte sa natrieť jednu stenu výraznou, pokojne tmavšou farbou alebo použiť nálepky, zrkadlo či veľký obraz.

4. Kvalitné jedálenské stoličky a stôl

Jedálenské stoličky nemusia ladiť s farbou ani s povrchovou úpravou vášho stola. Dôležité však je, aby boli pohodlné. Nebojte sa investovať, kvalita je pri sedení na prvom mieste. Rovnako tak aj stôl by mal byť už na prvý pohľad kvalitný. Nemal by sa hýbať pri jedle. Pozrite sa na stoly z masívu.

5. Položte pod stôl koberec

Koberec pod stolom môže pomôcť miestnosti pôsobiť sofistikovanejšie a zároveň dokáže pridať vzor, textúru a farbu do vašej jedálne.

6. Rastliny

Tak ako každú miestnosť, aj jedáleň dokážu živé kvety pozdvihnúť. Pridanie živých kvetov pôsobí sympaticky a útulne.

Ak sa budete riadiť týmito šiestimi tipmi na zariadenie jedálne, vytvoríte priestor, ktorý budete radi využívať. Máte vo svojom dome miestnosť, ktorá potrebuje pomoc s dizajnom? Kontaktujte nás. Tím našich šikovných dizajnérov vám pomôže premeniť priestor na domov.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy