Trend: Šatníky ako celé šatníkové miestnosti

Všetci sme snívali o šatníku Carrie Bradshaw, ktorý pre ňu vo filme pripravil Pán Božský. V USA sú šatníkové miestnosti štandardom takmer v každom väčšom dome, na Slovensku sa tento trend dostáva do popredia. Šatníkové miestnosti dávajú dizajnérom priestor na kreativitu a v podaní Európanov naberajú úplne iný šmrnc. Objavte trend šatníkových miestností.

Šatník je často menšou alebo skriňovou miestnosťou, ktorá susedí so spálňou alebo oblasťou spálne, ktorá môže byť oddelená špeciálne s ohľadom na vstavané otvorené skrine.

Premeňte atypickú miestnosť na šatník

Máte doma malú atypickú miestnosť a neviete, čo s ňou? My vieme! Je to perfektný šatník. Nábytok na mieru vám pomôže využiť priestor, ktorý by ste inak nechali prázdny, pretože bežný nábytok tam nepasuje.

Vytvoriť priestor pre šatník vám pomôže štýlové sklo

Nemusíte murovať novú izbu. Množstvo dizajnérov využíva priestor spálne a šatník oddelí štýlovým sklom. Vyzerá to luxusne. Ak sa bojíte priehľadného skla, môžete zvoliť dymové. Schová čo má, no neuberá to na wow efekte.

Minimalizmus a prírodné materiály

Zariadenie šatníka odporúčame držať v minimalistickom štýle. Čisté línie a svetlé farby vám pomôžu udržať v priestore poriadok. Choďte do kvalitných materiálov a drevo bude vyzerať dobre celé roky.

Osvetlenie

Keď je v šatni nainštalované efektívne osvetlenie, obsah vášho šatníka ožije, pretože budú osvetlené rôzne textúry a farby. Downlighty alebo stropné svetlá sú menej efektívnou možnosťou v prostredí šatne, zvoľte radšej LED pásy a podsvietenie. LED diódy, ktoré je možné nainštalovať do skriniek a pod police, sú efektívnym spôsobom, ako osvetliť predmety, a pásové svetlá fungujú obzvlášť dobre, keď sú umiestnené po okrajoch zrkadla. Bude vrhať rovnomerné množstvo svetla na vaše telo alebo tvár v závislosti od toho, či zrkadlo používate na výber outfitu, alebo na nanášanie make-upu.

Nič nerozbúcha srdcia majiteľov domov viac ako vlastná elegantná šatňa alebo šatník. Kontaktujte nás, pomôžeme vám zamilovať sa do obliekania.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy