Vizualizácia interiéru – prečo je dobré dať si vypracovať návrh?

Keď ste majiteľom domu, jedným z najnáročnejších aspektov vytvárania vášho priestoru je neschopnosť predstaviť si, ako bude vyzerať. Chcete sa uistiť, že konečný výsledok bude presne taký, ako dúfate, a práve tu vstupuje do hry 3D alebo 2D vizualizácia. Obe sú veľkým prínosom pre architektov, aj pre klientov.

Interiéroví dizajnéri a architekti sa v minulosti pri poskytovaní konceptov a schém klientom spoliehali na rôzne metódy, ako je fyzické modelovanie, ilustrácie a náčrty. Dnešné pokročilé vizualizačné nástroje s možnosťou rozšírenej reality sa stali absolútnou nevyhnutnosťou pri tvorbe interiérového dizajnu.

Výhody vizualizácie interiéru

Výhody použitia vizualizácie sú najmä v tom, že klient dostáva o návrhu reálnejšiu predstavu, čo v konečnom dôsledku znižuje komunikačné chyby a šetrí čas aj námahu na oboch stranách. Klienti, ktorí vidia realistickú podobu návrhu, vedia lepšie vyjadriť spätnú väzbu a architekt to dokáže obratom zapracovať do návrhu.

Schopnosť priviesť dizajn k životu nebola nikdy hmatateľnejšia ako pri vizualizáciách. Vďaka možnosti vidieť svoj dizajn ešte predtým, ako ho postavíte do priestoru, ho môžete premyslene upravovať a plánovať podľa toho, čo sa klientom páči a nepáči.

Pozrite si naše vizualizácie:

  • SKY PARK
  • EUROVEA
  • VILADOMY SLAVICIE
  • KLINGERKA

Jednoduchosť revízií dizajnu

Pomocou nástrojov 3D vizualizácie môžu interiéroví dizajnéri efektívne zabezpečiť požadované revízie v krátkom čase, čo by inak nebolo možné. Tradičné metódy skicovania alebo ilustrácie majú veľmi malú alebo žiadnu možnosť zmien dizajnu po vytvorení prezentácie.

Radi pre vás pripravíme návrh interiéru v 3D vizualizácii. Kontaktujte nás!

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy