funkčné šatníkové systémy

Vytvárame funkčné šatníkové systémy

My v Ekoma design veríme, že šatníky nemajú byť len nudné vstavané skrine alebo priestory s policami. Vytvárame funkčné šatníkové systémy, ktoré s vami budú držať krok a prispôsobia sa vašim požiadavkám v čase. Čo to znamená?

Správna šatníková skriňa môže pomôcť vytvoriť viac využiteľného priestoru v spálni a zároveň maximalizovať úložný priestor a dodať miestnosti modernejší a priestrannejší vzhľad. Vytvárame šatníkové systémy na mieru navrhnuté podľa presných špecifikácií priestoru spálne, v ktorej budú inštalované, a poskytneme vám tak vynikajúce úložné riešenie, ktoré splní vaše presné požiadavky.

Naše šatníkové systémy sa dajú navrhovať a skladať podľa individuálnych potrieb a priestoru.

Navrhujeme šatníky, ktoré presne vystihnú potreby priestoru a snažíme sa premeniť aj atypický kút miestnosti na úložný priestor. A to nie je jediná praktická vec, na ktorú pri návrhoch myslíme.

Vieme, že vaše potreby sa môžu v priebehu rokov meniť. Preto vytvárame šatníkové systémy, ktoré sa vám do posledného komponentu prispôsobia. Jednotlivé šuflíky, poličky, závesné tyče sa dajú premiestňovať, dokupovať a odnímať. Získate tak šatník na dlhé roky.

Prečo si vybrať šatník od Ekoma design?

  1. Navrhujeme šatníky pre každý, aj netradičný priestor.
  2. Vysokokvalitný nábytok vyrobený na mieru poskytuje dlhšiu životnosť.
  3. Kvalitný šatník zvyšuje hodnotu nehnuteľnosti.
  4. Šatníkový systém na mieru šetrí a využíva miesto.

Veríme, že kvalitný šatníkový systém je investícia a chceme, aby sa táto investícia našim klientom vyplatila. Vytvárame šatníkové systémy na mieru a dbáme na kvalitu. Naše výrobky vám budú slúžiť roky a práve preto sa snažíme, aby boli šatníky z našej dielne schopné sa prispôsobiť vašim potrebám – aby ste nemuseli meniť celý šatník vždy, keď sa zmení váš život.

Máme pre vás dokonalé riešenie šatníka. Nadčasový dizajn, funkčnosť a prispôsobiteľné komponenty. Objavte šatníkové systémy, ktoré sa vedia prispôsobiť vašim potrebám v čase.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy