Zariadenie bytu bez starostí? Nechajte to na nás!

Máte nový byt a potrebujete mu vdýchnuť život zariadením? Alebo vás už jednoducho omrzelo staré zariadenie a chcete nové? Zbavte sa starostí s vyberaním nábytku a nechajte zariadenie bytu na nás od návrhu až po realizáciu na kľúč.

Pre koho je ideálna služba zariadenia bytu na kľúč?

  • Pre zaneprázdnených klientov, ktorí majú málo času.
  • Pre klientov s malými deťmi, ktorí majú príjemnejšie povinnosti.
  • Pre prenajímateľov bytov.
  • Pre klientov, ktorí chcú zdvihnúť cenu bytu pred predajom.
  • Pre klientov, ktorí si chcú užívať nové bývanie a návrh na mieru.
  • Pre všetkých! 😉

Prečo využiť zariadenie bytu na kľúč?

Hlavným dôvodom je úspora času. Určite si viete predstaviť, koľko času zaberie vybrať si a zladiť jednotlivé kusy nábytku a následne ich kúpiť a zmontovať. Toto všetko zmanažujeme za vás my v Ekoma design. Vy len odsúhlasíte rozpočet a návrh interiéru. O všetko ostatné sa postaráme my.

Hoci vás výsledok určite osloví, nebude to 100 % prekvapenie. Návrh vám ukážeme vopred a tiež s vami preberieme výber materiálov. Budete informovaní o harmonograme prác, ktorý prispôsobíme vašim možnostiam. Nakúpime nábytok od dizajnérov, dáme vyrobiť nábytok na mieru a zrealizujeme finálnu montáž.

Nemusíte sa báť, po zariadení na vás nečaká dlhé upratovanie. Pred odovzdaním kľúča vám byt kompletne upraceme. No a ak je to potrebné, byt vám vieme zariadiť úplne – na kompletku. Vybavíme aj drobnosti, ako je riad, príbor, paplóny a pod.

Jednoducho, vy nebudete musieť ani len pohnúť prstom, iba si prevezmete kľúče a užívate si novozariadený priestor. Táto služba je ideálna aj v prípade, ak chcete byt prenajímať alebo predávať. Kvalitné zariadené v oboch prípadoch zdvihne cenu bytu a priláka skôr serióznych záujemcov.

Nechajte sa hýčkať a doprajte si službu zariadenia bytu na kľúč. Zbavte sa zbytočných starostí. Radi váš byt zariadime.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy