Farba roka Viva Magenta, dizajn kancelárie

Farba roka a dizajn kancelárie

Vzhľadom na neustále meniace sa trendy, a to aj v dizajnovaní kancelárií, je dôležitý správny výber farieb. V roku 2023 je farbou roka Viva Magenta. Tento žiarivý purpurový odtieň vnesie do každého priestoru pocit energie a optimizmu. Práve vďaka jej charakteristike je táto farba ideálnou voľbou do kancelárskych priestorov. Viva Magenta vytvára prostredie, ktoré stimuluje kreativitu, produktivitu a vzájomnú spoluprácu.

Ako a kde môžete farbu roka 2023 Viva Magenta vo vašej kancelárii použiť?

Oživte steny kancelárie. Jednou z najjednoduchších možností, ako pridať farbu roka 2023 do vašej kancelárie, je prostredníctvom obrazov. Pokiaľ na kúpu obrazov budget nemáte, využite vlastnú kreativitu. Pomocou plátna a farieb viete vytvoriť unikátne dielo. Ak máte deti, zapojte ich. Každý pohľad na vaše spoločné dielo vám pripomenie túto krásnu spomienku.

Zmeňte farby stien. Viva Magenta je farba, ktorá nie je typická a bežná pre farbu stien. Avšak, čo i len jedna stena vo farbe roka 2023 dokáže dodať vašej kancelárii úplne inú atmosféru. Farba Viva Magenta vytvára dokonalý kontrast so svetlými farbami, ako napríklad sivá či béžová. Kombináciou týchto farieb na stenách kancelárie vytvoríte na pohľad veľmi príjemné prostredie.

Zlaďte si kancelárske pomôcky. Nožnice na papier, držiak na ceruzky a perá, zápisník či kvetináče sú nielen praktické pomôcky. Vo farbe roka 2023 nimi viete vniesť do kancelárie celkom novú atmosféru.

Dekorácie v kancelárii. Ak máte v kancelárii pohovku či kreslo, oživte ich vankúšom s obliečkou vo farbe roka 2023 – Viva Magenta. Táto farba vytvorí príjemný kontrast k neutrálnej farbe ostatného nábytku.

To isté platí aj pre závesy vo farbe roka 2023. Ak máte v kancelárii možnosť použitia závesov, určite to využite.

Pamätajte, že pri používaní výrazných farieb v kancelárii by ste mali byť nadmieru opatrní. Množstvo prvkov vo farbe Viva Magenta pohromade môže pôsobiť chaoticky a rušivo. Kancelária je miesto, kde potrebujete produktívnu a kreatívnu atmosféru. Farbu roka 2023 používajte premyslene a vždy ju kombinujte s neutrálnymi odtieňmi.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Kancelárske interiéry