Nová kancelária

Nová kancelária: Nechajte interiérový dizajn na profesionálov

Výroba kancelárskeho nábytku je špecifickou súčasťou interiérového dizajnu. Nová kancelária, ktorú vám naši profesionáli z www.ekoma.sk navrhnú, by mala obsahovať kvalitné kancelárske stoly, kancelárske stoličky a mala by byť vyrobená presne podľa vašich predstáv. Každý priestor je jedinečný a zaslúži si riešenia ušité na mieru. Vaša kancelária, showroom, lobby či foyer by predsa mali inšpirovať i zaujať.

Recepčný pult

Prvý kontakt verejnosti s vašou spoločnosťou alebo hostí s hotelovým personálom prebieha pri recepčnom pulte. Prvý dojem urobíte len raz, preto by ste mali do tohto priestoru a nábytku v ňom investovať. Recepčný pult by mal zároveň spĺňať niekoľko základných podmienok:

  • odrážať charakter vašej spoločnosti
  • bezchybne zapadnúť do dizajnu priestoru recepcie
  • byť dokonale funkčný
  • môže obsahovať vaše logo alebo názov spoločnosti

Kancelársky nábytok

Stoly aj stoličky do kancelárie vyberáme s ohľadom na vaše potreby. Či už je to zariadenie do open office alebo šikovné riešenie pre menšie kancelárie, pomôžeme, poradíme, navrhneme, vyrobíme a nainštalujeme v čase, kedy to bude vyhovovať vám. Pre tých, ktorí si potrpia na kvalitné dizajnové kúsky do interiéru, máme širokú škálu značkových doplnkov, ktoré premenia obyčajnú kanceláriu na zaujímavý a inšpirujúci priestor.  

 

Výroba kancelárskeho nábytku

Nábytok na mieru podčiarkuje zaujímavé krivky vašej kancelárie alebo iných firemných priestorov. Odrážať môže filozofiu, ktorou sa riadite, spôsob, akým svoju spoločnosť vediete alebo to, ako pristupujete k svojim zákazníkom. Priestor môže byť atypický alebo pravidelný, široký alebo úzky, open space alebo viacero menších kancelárií. Z každým z nich si poradíme.

A pretože kancelársky nábytok musí byť praktický a zároveň trvácny, vyberáme pre vás len tie najkvalitnejšie materiály. Navyše, naša starostlivosť o váš nový kancelársky interiér sa inštaláciou ani zďaleka nekončí. Kedykoľvek sme vám k dispozícii.

Moderná kancelária je lákadlom pre nových zamestnancov

Ak hľadáte nových zamestnancov, ktorí sú kvalitní, celkom iste budú aj nároční. Moderná kancelária môže nakloniť misky váh vo váš prospech. Zmysel pre detail, riešenia na mieru v atypickom priestore, kvalitná kancelárska stolička, moderný pracovný stôl a priestor, kde vládne pohoda a pohodlie je určite tým najlepším pracovným bonusom.

 

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Kancelárske interiéry