trendy v nábytku od značky Calligaris

Najnovšie trendy v nábytku od značky Calligaris: Ikona talianskej elegancie

Svet talianskeho nábytku sa neustále vyvíja a na jeho špici stojí známa značka Calligaris, ktorá oslavuje už 100 rokov svojho výnimočného umenia. Táto ikonická talianska spoločnosť sa vypracovala do popredia svojím jedinečným štýlom a kvalitou, ktoré sa odrážajú v ich širokom sortimente.

Historicky výnimočná kvalita

Calligaris sa stal synonymom pre precíznosť, eleganciu a štýlový design. So 100-ročnou históriou za sebou si získal dôveru zákazníkov svojou schopnosťou vytvárať nábytok, ktorý nie je len funkčný, ale aj esteticky príťažlivý. Ich najväčším hitom sú stoly a stoličky, ktoré sú široko rozpoznávané pre svoju inováciu a kvalitu. Okrem toho ponúkajú široký sortiment komôd, stolíkov, doplnkov, kobercov, sedačiek a postelí, čo z nich robí komplexnú značku pre váš celý domov.

Pozrite si túto jedinečnú značku v novom showroome v Bratislave

Pre tých, ktorí túžia po dotyku talianskej elegancie a kvality, nový showroom v New Living Center v Bratislave ponúka možnosť priblížiť sa k značke Calligaris. Tento showroom je nielen miestom, kde sa stretávajú nové trendy a inovácie, ale aj miestom, kde môžete objaviť špičkový taliansky nábytok, ktorý zvýrazní každý kúsok interiéru.

Ponorte sa do najnovších trendov

Calligaris je známy svojou schopnosťou vnášať do dizajnu interiérov najnovšie trendy a inovácie. Ich sortiment sa neustále rozširuje o nové kolekcie, ktoré kombinujú funkčnosť s eleganciou. Tento taliansky gigant neustále hľadá spôsoby, ako transformovať každý domov na miesto štýlu a pohodlia.

Inovatívne koncepty

Vytváranie nových konceptov a inovatívnych prvkov je pre Calligaris samozrejmosťou. Ich nábytok nepozná hranice a neustále sa vyvíja v súlade s najnovšími trendmi. Každá nová kolekcia prináša do interiérov dobrodružstvo plné vkusu, štýlu a komfortu.

Oživenie vášho domova

Calligaris je viac ako len značka nábytku. Je to odraz talianskej elegancie, spojenia tradície a moderného dizajnu. V novom showroome  si môžete prezrieť výber tých najlepších kusov nábytku, ktoré oživia váš domov a prinesú do neho štýl a sofistikovanosť, ktorú hľadáte.

Ak hľadáte kombináciu kvality, štýlu a inovácie, Calligaris je značka, ktorá vám nezostane ľahostajná. Objavte ich produkty v showroome “Start” v New Living Center a objavte nové trendy, ktoré môžu oživiť a transformovať váš domov.