Outdoorový nábytok od značky Roda

Outdoorový nábytok od značky Roda spája dizajn, kvalitu a šmrnc.

Vysoká kvalita a dlhodobá životnosť je základnou hodnotou výrobkov RODA. Sme radi, že vám prinášame dizajnový záhradný nábytok tejto značky.  Produkty sú navrhované medzinárodnými talentami v oblasti dizajnu, silná príťažlivosť tohto sortimentu prekonáva sezónnosť trhu a celková filozofia značky RODA nám je nesmierne sympatická. Poďme si ju predstaviť.

RODA vznikla spojením dvoch ambicióznych priekopníkov dizajnu interiérového a exteriérového nábytku. Z ich vízie a ambícií sa postupne stal proces výroby špičkových nábytkov. Dnes je RODA synonymum kvality a dizajnu. Spoločnosť naďalej prináša do sveta vysoko kvalitných kreatívnych projektov založených na starostlivom výbere surovín a udržateľnosti výrobných procesov.

Vynikajúci dizajnéri vytvárajú perfektný dizajn

Talentovaní dizajnéri, ktorí pracujú pre firmu RODA obohacujú a vylepšujú kolekciu nábytku. Ich návrhy snúbia štýl a udržateľnosť. Na všetko dohliada zakladateľ Rodolf Dordoni. Jeho dizajnový štýl spája rovnováhu a triezvosť s citlivým a sofistikovaným vkusom. Vidno to na mnohých produktoch a kolekciách, ktoré počas svojej kariéry navrhol.

RODA je pozorná voči prírode

Spoločnosť už mnoho rokov investuje do udržateľného procesu výroby, čo je nám v EKOMA veľmi sympatické. Záhradný nábytok RODA je vyrobený z trvanlivých, recyklovaných, recyklovateľných, netoxických, nealergénnych a certifikovaných komponentov.  Environmentálna, sociálna a ekonomická udržateľnosť sú neoddeliteľnou súčasťou samotnej myšlienky vysoko kvalitného dizajnu a patria k stratégii značky RODA.

Nábytok RODA získal dôležitú medzinárodnú certifikáciu GREENGUARD GOLD. Najprísnejší program z hľadiska kritérií pre nízke emisie, ktorý zahŕňa špeciálne parametre pre zdravie ľudí. Spoločnosť RODA navyše získala certifikát FSC® (Forest Stewardship Council®) FSC-C155819 na používanie dreva zo zodpovedne obhospodarovaných lesov.

RODA predstavuje novú dimenziu bývania, ktorá presahuje hranice domu. Vďaka ich nábytku sa každý môže cítiť dobre na svojej záhrade. Pocit, že tvoríte harmóniu s prírodou zažijete vždy, keď si budete vychutnávať čas os svojimi blízkymi na záhrade alebo terase zariadenej nábytkom RODA.

Kontaktujte nás a predvedieme vám ponuku dizajnového záhradného nábytku.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy