FEYDOM

FEYDOM – dizajnérsky nábytok, ktorý sa vám prispôsobí

Modulárne sedačky Feydom veľmi radi používame v našich návrhoch. Sú plné inovácií, majú minimalistický dizajn a ich funkčnosť je neskutočná. Radi by sme vám predstavili príbeh tejto značky.

Značku založili dvaja dizajnéri v roku 2005 ako odpoveď na dopyt ich klientov. S meniacim sa životom potrebovali nábytok, ktorý sa prispôsobí aktuálnym potrebám a rýchlym zmenám. Presne také sú výrobky Feydom.

Výroba začala v roku 2006 v dielni postavenej za účelom udržania neustálych inovácií, ktorá bola vybavená pre malovýrobu originálnych sedacích systémov pre európsky trh. Všetky kusy nábytku sú ručne vyrobené – len tak dokáže značka zaručiť kvalitu a dlhú životnosť.

V súčasnej dobe je FEYDOM FACTORY v Skopje stále organizovaná ako ručná výroba v kombinácii s experimentálnou linkou, ktorá zamestnáva 100 ľudí na ploche 4 000 m2 a vyrába približne 6 000 sedacích súprav ročne.

Nezabúda sa na ekológiu

Pre nás je sympatický aj postoj značky k ekológii. Od roku 2018 vysádzajú jeden strom za každú sedaciu súpravu vyrobenú vo Feydom továrni. Od roku 2020 solárna elektráreň značky Feydom vyrába celkovú energiu potrebnú na napájanie výrobnej linky Feydom.

Produkt ako inovácia

Primárnym projektom značky sa stal dizajn a vývoj produktov modulárnych, transformovateľných, pohodlných, odolných a lacných sedacích súprav. Sedačky vyhovujúce potrebám, ktoré sa prispôsobia, keď sa nároky na priestor zmenia a ktoré nestoja majland.

Značka verí, že práve pohovka je definujúcim prvkom v obývacích izbách. Prispôsobivosť nábytku je neuveriteľná – môžete si kúpiť štýlové kreslo, ktoré sa zmení na kreslo a stolík v prípade návštevy a na noc si z neho zložíte posteľ! Práve toto nás na značke baví. V portfóliu nájdete nábytok ideálny do malej garsónky, ale tiež pohovky do veľkých obývacích miestností.

Zmena, prispôsobenie a transformácie sa stávajú novým základom nábytkových výrobkov po celom svete a taký je nábytok Feydom.

Dizajnéri Feydom vyvinuli niekoľko úspešných modelov, ktoré boli uznané a ocenené niektorými z najprestížnejších ocenení za dizajn na svete.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy