kuchynská linka

Prečo si vybrať Ekoma design, ak sa chystáte riešiť novú kuchynskú linku?

Tak ako pri všetkom, čo navrhujeme, aj pri kuchynských linkách je našim cieľom poskytnúť vám trvalú hodnotu za prijateľnú cenu. Cena, kvalita prevedenia, funkčnosť a dizajn. To všetko snúbia kuchynské linky z našej dielne. Štandardné vybavenie našich kuchynských liniek je rovnaké bez ohľadu na vzhľad. Aké benefity vám ponúka vybavenie kuchynskej linky od Ekoma design?

Pánty testované minimálne na 200 000 otvorení a zatvorení!

Všetky pánty sú štandardne s tlmením, vyrobené z niklu a potiahnuté oceľou, disponujú ľahkým praktickým systémom zavesenie/zvesenie. Vďaka mechanizmu, ktorý je umiestnený v minimálnom priestore, je garantované jemné a tiché zatváranie dvierok. Pánty sú regulovateľné v šírke, hĺbke a výške, testované minimálne na 200 000 otvorení/zatvorení. Tlmenie je možné aj deaktivovať jednoduchým posunom spínača na pánte.

Korpus skriniek kuchynskej linky

Korpus skriniek kuchynskej linky je vyhotovený z laminátového panelu, hr: 18 mm, trieda E1, čelne ohranovaného ABS hranou v 3 farbách. Hustota použitej drevotriesky je 780 kg/m3. Prevedenia vnútorných korpusov – biela, tmava béžová, šedá.

Nožičky a kvalitné sokle

Nožičky pre spodné skrinky a vysoké skrine vyrobené z ABS, výškovo nastaviteľné, umiestniteľné rýchlo bez nadbytočných skrutiek. Trojuholníkový tvar zabezpečuje vysokú konštrukčnú stabilitu a umožňuje jednoduchú ručnú reguláciu pomocou patentovaného kľúča.

Sokle sú vyrobené z plastu alebo hliníka v rôznych farebných prevedeniach. Všetky sokle majú kaučukový profil, aby dobre priliehali k podlahe.

Dvierka a police

Všetky dvierka majú kaučukový profil na vnútornej strane, ktorý zabraňuje búchaniu.

Naše police sú z laminátu, hrúbky 18 mm, majú mechanizmus, ktorý zabraňuje prevráteniu poličky. Všetky sklenené poličky z číreho tvrdeného skla hrúbky 6 mm, majú systém úchytu, ktorý zabraňuje prevráteniu police a umožňuje police ľahko vyberať a čistiť.

Zásuvky

Zásuvky sú vybavené pojazdmi s mechanizmom Bluemotion, ktorý je v nich integrovaný a umožňuje pomalé zatváranie sa zásuvky bez kolízie s korpusom skrinky a bez búchania. Každý pár pojazdov má nosnosť 30/50 kg a bol testovaný na 100 000 cyklov otvárania/zatvárania. Čelo zásuvky je regulovateľné v 2 smeroch.

Skrinky

Na zadnej časti skriniek je sanitárny priestor 40 mm na spodných skrinkách a vysokých skriniach a 20 mm na horných skrinkách. Tento priestor umožňuje prechod pre vedenia, káble a potrubia.

Drezová spodná skrinka je štandardne potiahnutá hliníkovým dnom, ktoré je zabezpečené izoláciou, kvôli zvýšenej vlhkosti, ukladaniu čistiacich prostriedkov a zvýšeným nárokom na čistenie.

Vysoká skriňa pre vstavanú chladničku má štandardne dno ABS, ktoré umožňuje riešiť prípadné úniky vody z chladničky bez poškodenia skrine. Všetky spodné skrinky majú štandardne hliníkovú spojovaciu lištu, ktorá spevňuje korpus a stabilitu spodných skriniek.

Vnútorné  vybavenie kuchynskej linky zabezpečuje jej trvácnosť v čase a dlhodobú funkčnosť pre jej užívateľa.  Objavte kvalitu z dielne Ekoma design.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy