zariadenia na mieru, prenájom

Prenajímate malý byt? Investujte do zariadenia na mieru

Možno to znie ako najhlúpejšia rada, ktorú ste dostali. Investujte do zariadenia na mieru, ak prenajímate malý byt. Vieme, že nechcete míňať veľa peňazí za nábytok, ktorý podnájomníci aj tak poškodia. Malý priestor však potrebuje multifunkčný a kvalitný nábytok. Ten v bežných reťazcoch nenájdete. Nebojte sa investovať do nábytku na mieru. Vráti sa vám to.

Malé obytné priestory si vyžadujú krativitu pri zariaďovaní nábytku. Niekedy môže byť najlepšou voľbou multifunkčný nábytok, ktorý dokáže meniť priestor podľa potreby. Ak zariadenie bytu necháte na profesionálnych dizajnérov z Ekoma, objavíte možnosti, ktoré byt má.

Pohodlie bývania s nábytkom na mieru

To, ako nábytok na prvý pohľad vyzerá, je jedna vec, no pohodlie je tiež veľmi dôležité. Lacný nábytok síce zo začiatku vyzerá pekne, no postupom času rýchlo stráca svoje pohodlie a vlastnosti. Nábytkom na mieru zabezpečíte, že nábytok vydrží dlhšie v dobrom stave, čo sa odzrkadlí aj na spokojnosti nájomníkov.

Kvalita nábytku je viditeľná

Faktom je, že lacný nábytok jednoducho vyzerá lacno. Nábytok vyššej kvality má oveľa príjemnejšiu vizuálnu prezentáciu, ktorá bude zodpovedať vášmu starostlivo vybranému dekoru. Záujemcovia o bývanie vo vašom byte si to určite všimnú.

Premyslené zariadenie priláka serióznych nájomníkov

Kvalitný nábytok jednoducho vyzerá už na prvý pohľad lepšie ako lacné alternatívy.  To vám dáva šancu osloviť serióznych záujemcov o prenájom. Ak bude byt zariadený štýlovo a s nápadmi, môžete si za prenájom vypýtať o čosi väčšiu sumu, čo opäť eliminuje neserióznych podnájomníkov. Takto sa znižuje pravdepodobnosť, že vám nábytok poškodia.

Investícia sa vám vráti

Kvalitný nábytok na mieru vydrží viac ako lacný nábytok. A to aj v prípade, ak vaši podnájomníci nebudú s nábytkom zaobchádzať šetrne. Môžete byť v pokušení kúpiť si lacnejší nábytok, aby ste ušetrili peniaze. Aj keď zo začiatku ušetríte, lacnejšie položky často časom stoja viac, pretože je nutné ich opravovať a často meniť za nové kusy.

Na rozdiel od nábytku, ktorý budete musieť meniť po každom nájomníkovi, nábytok na mieru z našej dielne vám vydrží roky a vy nebudete musieť míňať ďalšie peniaze za nové kúsky. My v Ekoma ponúkame najinovatívnejšie riešenia, ktoré maximalizujú priestor.

 

Pozrite si aj naše realizácie.

Byty a rodinné domy